Pets (Viola Obel) opskrift

40,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

OPSKRIFT PÅ TRØJE TIL HUND ELLER KAT

De firbenede kan også have svært ved at komme gennem vinteren.  Det kan du råde bod på ved at strikke en trøje til din hund og/eller kat.

Kært barn har jo som bekendt mange navne og det er også tilfældet her. Det går nemlig også under betegnelser som hundedækken, hundejakke, hundestrik eller hundepullover. Selvom alle betegnelserne vedrører hunde, så skal det ikke holde dig fra at forkæle dit kat med lidt vinterstrik.

Pets One trøjen strikkes oppefra og ned. Først strikker man halskraven, derefter kroppen med åbninger til forben. Trøjen slutter ved halen (set oppefra) og et par cm før bagben (set nedefra) – og afsluttes med en i-cord kant. Projektet er monteringsfrit.

  • Størrelse: XS (S) M (L) XL
  • Ryglængde: 20 (25) 30 (35) 40 cm
  • Halskrave: 10 (12) 13 (14)  15 cm
  • Brystmål: 40 (45) 50 (55) 60 cm
  • Vejl. pinde: Rundpind og evt. strømpepind 7 mm
  • Andet udstyr: maskemarkører og maskeholder
  • Strikkefasthed: 12 m x 18 p = 10 x 10 cm i glatstrik på p 7 mm

Garnforbrug

Ca. 150 (150) 150 (200) 200 gram uld- eller akrylgarn, som passer med strikkefastheden og løbelængden. Trøjen på billedet er strikket i Durable akrylgarn (100% akryl, ca. 130 m / 50 g) fra garnspecialisten.dk. Der strikkes med 2-tr sammen.

Sådan vælger du størrelse

Trøjen skal sidde tæt i forhold til hundens/kattens brystmål. Det er også derfor den er strikket i et elastisk ribmønster. Mål din lille firbenede ven, inden du går i gang med at strikke for at vurdere, hvilken størrelse der vil passe den bedst.

Det eneste du skal tage stilling til, er dyrets brystmål. Alt det andet kan nemt tilpasses undervejs.

Lille Watson på billedet er ca. 60 cm lang, har brystmål på 58 cm og bærer en str. XL.

DETTE ER EN OPSKRIFT I DIGITALT FORMAT

Opskriften er lavet af Zuzana Obel, er på dansk og sendes som et pdf-dokument. Du får IKKE tilsendt en fysisk opskrift, men får et link til PDF-opskriften, som du kan downloade inden 30 dage.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.