Half & Half Cardigan (Viola Obel) opskrift

50,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

STRIKKEOPSKRIFT PÅ FNUGLET CARDIGAN

Half & Half cardigan er en stor oversize cardigan med store ballonærmer. Cardigan strikkes oppefra og ned, først i perlerib og derefter med teknikken ”tabte masker”. For- og bagstykkerne strikkes i et stykke og der formes ærmegab, skuldre samt halsudskæring undervejs.

Kroppen strikkes rundt frem og tilbage og afsluttes med en i-cord kant langs hele cardigan. Ballonærmerne afsluttes med kant i drejet rib. Hele projektet er derfor monteringsfrit ☺

  • Størrelse: One-size
  • Overvidde: 140 cm
  • Længde: 45 cm (målt midt bagpå inkl. kanter)
  • Vejl. pinde: Rundpind og strømpepinde 7 mm
  • Andet: maskemarkører og maskeholder
  • Strikkefasthed: 9,5 m x 18 p = 10 x 10 cm i glatstrik på p 7 mm

Garnforbrug

Ca. 250 gram let og luftigt garn, som passer med strikkefastheden og løbelængden.

Cardigan på billedet er strikket i Bubble Fluffy Alpakagarn (36% alpaka superfine 14% merino 40% akryl 10% polyamid, ca. 2,200 m/kg)

Sådan vælger du størrelse

Cardigan er stor og oversize, som passer alle. Til sammenligning, modellen på billedet er 165 cm høj og har overvidde på 100 cm.

DETTE ER EN OPSKRIFT I DIGITALT FORMAT

Opskriften er udviklet af Zuzana Obel, er på dansk og sendes som et pdf-dokument. Du får IKKE tilsendt en fysisk opskrift, men får et link til opskriften i PDF-format, som du kan downloade inden 30 dage.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top