10 KR. MARKED

Her finder du garn og småt, nuttet strikketilbehør, der ikke koster mere end en ti’er. Det er måske lige det, du mangler?

Viser 1–20 af 40 resultater

GARN TIL 10 KR.
Lækre ting behøver ikke at koste alverden. Her kan du måske finde garn til 10 kr. eller noget andet, du mangler eller vil få brug for, til næsten ingen penge. Det kan også være, at du har for lige under 500 kr. i din indkøbskurv, men gerne vil ligge over de 500 kr. for at opnå gratis fragt. Det er her, du skal se, om der er noget, som du kan bruge i stedet for at skulle bruge pengene på fragt.
BILLIGT GARN
Her finder du også garn, som regel akrylgarn, til under 10 kr. pr. nøgle. Det er da et godt tilbud på akrylgarn, synes vi. Derudover har vi tit også bomuldsgarn eller bomuldsblanding til små penge.
BILLIGT STRIKKETILBEHØR
Når man strikker, bruger man tit – udover garn og strikkepinde – små dimser, som gør processen meget nemmere og ikke mindst sjovere. Følgende produkter er ikke et must og du kan sagtens undvære dem. Men strikker du meget, er det virkelig en fornøjelse at have udstyret i orden. Man kan mærke forskellen.

Hos os behøver grej ikke koste en formue. Vi har netop billigt strikketilbehør også til det lille budget.

Du kan fx. sagtens lave dine egne maskemarkører, simpelthen ved brug af diverse garnrester, som du binder i en cirkel med en knude. Det er nok til at markere omgang, rapport og andre vigtige milepæle på dit strikketøj. Men hvis du gerne vil ofre 10 kr, så kan du hos os købe en pakke med 25 maskemarkører. Det er utrolig billigt.

Scroll to Top