Jumperpinde (1 sæt)

Fast lav pris

10,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

STRIKKEPINDE I TRÆ

Noget af det mest irriterende er at have både garn og opskrift, men ikke lige de strikkepinde man skal bruge. Du kan nu få fyldt dit arsenal af strikkepinde op med lige de størrelser du mangler. Vi er nemlig så heldige at have fået et restparti hjem.

Strikkepindene (eller jumperpinde som de nu også kaldes) kommer i et sæt i et hylster. Dette hylster kan du vælge at gemme som etui til dine strikkepinde, når du skal opbevare dem/holde styr på dem.

Strikkepindesættene er i bambus og tilbydes i rigtig mange størrelser, så længe vi har dem på lager. Dvs. strikkepindene går helt fra 3 mm og op til jumbostørrelsen 20 mm! Længden på alle strikkepinde sæt er 30 cm.

Når vi nu er så heldige at få dem hjem, betyder det at du kan få et rigtig godt tilbud på strikkepinde, for vi sælger dem nemlig meget billigt! De går til en normalpris på ca. 35 kr. pr. sæt, men her får du dem til kun 10 kr. pr. sæt. Du sparer derfor ca. 71% af normalprisen. I enkelte størrelser skal du være hurtig, for dem har vi ikke fået så mange hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jumperpinde (1 sæt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.