Jumperpinde (1 sæt)

Fast lav pris

1,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

STRIKKEPINDE I TRÆ

Noget af det mest irriterende er at have både garn og opskrift, men ikke lige de strikkepinde man skal bruge. Du kan nu få fyldt dit arsenal af strikkepinde op med lige de størrelser du mangler. Vi er nemlig så heldige at have fået et restparti hjem.

Strikkepindene (eller jumperpinde som de nu også kaldes) kommer i et sæt i et hylster. Dette hylster kan du vælge at gemme som etui til dine strikkepinde, når du skal opbevare dem og holde styr på dem.

Strikkepindesættene er i bambus og tilbydes i tre størrelser, så længe vi har dem på lager. Dvs. strikkepindene kan fås i 3 mm, 3,5 mm og 4 mm. Længden på alle strikkepinde sæt er 30 cm.

Når vi nu er så heldige at få dem hjem, betyder det, at du kan få et rigtig godt tilbud på strikkepinde, for vi sælger dem nemlig meget billigt! De går til en normalpris på ca. 35 kr. pr. sæt, men her får du dem til kun 1 kr. pr. sæt. Du sparer derfor virkelig meget, ved at købe jumperpinde hos os 🙂

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top