MIKROPARTIER

Det er vigtigt for os at så meget garn som muligt kan få nyt liv, hos vores kreative kunder. Derfor har vi valgt at lave denne kategori, hvor vi præsenterer lækkert garn i mikropartier lidt forenklet og med lidt færre ord, end vi plejer. Så kan mikropartierne af unikke garn-cones også få nyt liv 😊

Viser alle 11 resultater

Hos Garnspecialisten sørger vi for, at overskudsgarn fra modeindustrien får nyt liv. Vi opkøber garn i større og mindre partier afhængig af, hvad vores samarbejdspartnere får i overskud fra sæson til sæson.

Det hænder, at vi modtager garn i vældig små portioner – nogle gange helt ned til under 100 gram af en enkelt garnkvalitet. Vores udgangspunkt er, at alt garn fortjener at blive reddet og vi elsker at garnet ikke bliver kasseret, men kan få nyt liv hos vores kreative kunder.

Derfor kan du i denne kategori finde garn, som vi har modtaget ganske små partier af. Garn i samme top lækre kvalitet, som du ellers finder hos Garnspecialisten. Den eneste forskel er, at der kun er få eksemplarer til salg, så det er med at slå til, når du finder det rigtige garn til dig og dit håndarbejde.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.