KnitPro Smartstix udskiftelige rundpinde – 8 cm

60,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

UDSKIFTELIGE RUNDPINDE FRA KNITPRO

Supertjekkede og flotte udskiftelige rundpinde fra KnitPro. At de er udskiftelige betyder, at du kan skifte mellem wire i forskellige længder. På den måde slipper du for at købe rundpinde i forskellige længder, men i samme tykkelse. Samtidig kan du bruge wirene til de andre tykkelser du har af rundpinde fra KnitPro.

Wirene følger ikke med i købet, men dem kan du også finde her i webshoppen. De er ligesom pindene markeret med 2 cm intervaller. De gør at du løbende kan tjekke strikkefastheden mens du strikker. Det er vel at mærke uden at skulle lægge strikketøjet fra dig og fumle med målebånd eller linealer. Samtidig er de rigtig flotte at se på.

Det smarte ved at bruge udskiftelige pinde er at når du skal skifte pindestørrelse midt i et projekt – Det kan fx være når du skal til at strikke ribkanter – så kan du lade maskerne blive på wiren og blot skifte pindene ud til den relevante tykkelse.

Udskiftelige rundpinde fra KnitPros Smartstix er fremstillet af letvægts aluminium, som er utrolig dejlig materiale at arbejde med. De er polerede og glate, så de nemt glider igennem maskerne. Der er 8 cm lange. Synes du, at de er for korte, så kig evt. også her, hvor vi gemmer Knitpro Smartstix udskiftelige rundpinde – nemlig i 12 cm længde.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top