KnitPro Smartstix wire til udskiftelige rundpinde

Materiale

Løbelængde

Form

Pris ved 50 gram

Strik

Hækling

Maskinstrik

Vævning

30,00 DKK

Ryd

30,00 DKK

Variant
This option is required
100 cm 120 cm 150 cm 40 cm 50 cm 60 cm 80 cm
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
Varenummer B Kategorier , ,

KNITPRO WIRE TIL UDSKIFTELIGE RUNDPINDE

De udskiftelige rundpinde fra Knitpro Smartstix er ikke meget værd uden de wirer, der passer til. Ligesom pindene er wiren også markeret med 2 cm intervaller, så du kan måle, mens du arbejder.

Smartstix strikkepindene og de dertilhørende wirer er et frisk pust i udvalget af produkter fra KnitPro. Vi har fået den fornøjelse at få dem hjem, og de bliver nu en del af vores faste sortiment. Du vil derfor løbende kunne bygge dit udvalg af strikkepinde op ved at købe dem når du køber garn hos os.

Markeringerne på wirerne er ikke alene flotte at se på. Du kan bruge dem til løbende at tjekke din strikkefasthed, mens du strikker. På den måde kan du slippe for at rode med et målebånd. Vi anbefaler dog, at du fortsætter med at vaske dine strikkeprøver inden du giver dig i lag med dit strikkeprojekt.

Wirer til KnitPro

Ikke nok med at wirerne passer til SmartStix-sortimentet. Du har muligvis i forvejen strikkepinde fra KnitPros øvrige sortiment af strikkepinde. Her kan du glæde dig over at wirerne er kompatible med udskiftelige pinde fra KnitPro serier såsom Karbonz, Symfonie og Cubics.

Du kan her få dem i mange forskellige længder. Så der vil være lige den længde, der passer til det strikkeprojekt du er i gang med. Ligeledes er wirerne fleksible, så de er rigtig gode at bruge hvis du vil benytte dig af magic loop metoden når du strikker.

Tilbud på KnitPro

Vi må ikke påstå at wirerne er på tilbud, for vi har en fast pris på dem. Dog vil vi tillade os at kalde det et rigtig godt tilbud, for vores pris er lav i forhold til den faste pris hos andre forhandlere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KnitPro Smartstix wire til udskiftelige rundpinde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.