KnitPro Smartstix udskiftelige rundpinde – 12 cm

60,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

KNITPRO UDSKIFTELIGE RUNDPINDE

Superflotte KnitPro udskiftelige rundpinde – fra Smartstix serien. Pindene er udskiftelige, som betyder, at du nem kan skifte mellem forskellige længde wires. Dette er super smart, hvis man strikker forskellige dele på trøjen, som kræver forskellige længde rundpinde (feks. vil du normalt bruge 40 cm rundpinde ved halsen og ærmerne, men gerne 80 eller 100 cm rundpinde til at strikke selve kroppen). I stedet for at købe 2 forskellige længde rundpinde kan du nøjes med at købe kun 1 par udskiftelige rundpinde og 2 wire i forskellige længde.

En lille bonus er at du kan bruge udskiftelige rundpinde og wire fra alle KnitPro produkter i alle serier på kryds og tværs.

Wirene følger ikke automatisk med i købet, men du kan også finde dem her i webshoppen. De er ligesom pindene opdelte i 2 cm intervaller, så du løbende kan tjekke strikkefastheden og længden mens du strikker. Og så er de også rigtig flotte at se på 🙂

Det smarte ved at bruge udskiftelige pinde er at når du skal skifte pindestørrelse midt i et projekt – Det kan fx være når du skal til at strikke ribkanter – så kan du lade maskerne blive på wiren og blot skifte pindene ud til den relevante tykkelse.

Smartstix udskiftelige rundpinde – 12 cm kommer i forskellige farver, afhængige af pindestørrelse.

3 mm – Mørkegrøn
3,5 mm – Olivengrøn
4 mm – Blå
4,5 mm- Violet
5 mm – Cerise
5,5 mm- Brun
6 mm – Aubergine lilla
6,5 mm- Lyserød
7 mm – Mat violet

Rundpindene er lavet af letvægts aluminium og er 12 cm lange. Kan du bedre lide de korte rundpinde, har  vi dem også KnitPro Smartstix udskiftelige rundpinde 8 cm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KnitPro Smartstix udskiftelige rundpinde – 12 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.