KnitPro Smartstix rundpinde 60 cm

60,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

STRIKKEPINDE FRA KNITPRO

Smartstix rundpinde  fra KnitPro i letvægts aluminium, hvilket gør dem yderst holdbare. Samtidig er de supersmarte at se på og strikke med. Pinde og wire er nemlig markeret med 2 cm intervaller, så du kan måle, mens du arbejder.

Strikkepinde med indbygget lineal

Rundpindene kommer med en wire, der er fastgjort til pindene. De er derfor ikke udskiftelige. På både pindene og wiren er der markeringer med 2 cm imellem. På pindene sker det i form af farveskift og på wiren er det med små metalfarvede prikker.

Wiren er for i øvrigt i samme farve som den, der er på pindene sammen med metallets oprindelige farve. Samtidig er farven forskellig for hver pindestørrelse. På den måde får du et bedre overblik over din samling af Smartstix strikkepinde, hvis du har dem i flere størrelser.

Farveskift og markeringer kan du bruge til løbende at tjekke din strikkefasthed, mens du strikker. På den måde kan du slippe for at rode med et målebånd. Vi anbefaler dog, at du fortsætter med at vaske dine strikkeprøver inden du giver dig i lag med dit strikkeprojekt.

Hvordan er pindene så at strikke med? Vi synes, at de er dejlig lette og ligger godt i hænderne. Spidserne på pindene er en mellemting af runde spidser og de spids-spidse spidser i lace pinde. På den måde er de udformet, så de er gode til at tage fat i maskerne.

Rundpinde til ærmer

Wiren på rundpinden er fleksibel og derfor behagelig at have med at gøre. På disse her pinde er den 60 cm lang. Har du brug for rundpinde med en længere wire, har vi fx også KnitPro Smartstix rundpinde med en længde 80 cm og 100 cm.

 

 

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top