RESERVEDELE TIL STRIKKEMASKINER

Gå ikke ned på udstyr og reservedele til din strikkemaskine. Find det, som du mangler her…. og find det billigt.

Viser et enkelt resultat

BILLIGE RESERVEDELE TIL STRIKKEMASKINER

For at få det maksimale udbytte af din strikkemaskine, er det altid en god idé at investere i reservedele, men også diverse udstyr, som gør din maskinstrikkeproces nemmere.

Specielt ved køb af brugte strikkemaskiner kan det være, at nogle dele ofte mangler eller er for slidte. Det er fx altid en god idé, at skifte nålebremsen umiddelbart efter du har købt en brugt strikkemaskine, da skummen bliver flad med tiden. Dette tit er årsagen til, at strikkemaskinen ikke virker, at slæden går i stå, eller at nålene knirker.

BILLIGT TILBEHØR TIL MASKINSTRIK

Udstyr skal man jo helst aldrig gå ned på. Det kan være voks, dæknåle, opslagskamme og meget andet. Hos Garnspecialisten forhandler vi tilbehør til bl.a. Brother strikkemaskiner, men mange af reservedelene kan du med fordel også bruge til Knitmaster, Silverreed eller andre kendte mærker.

Vi har samlet nogle af de vigtigste reservedele til strikkemaskiner, du kunne få brug for igennem årerne. Det kan være:

  • reservenåle – skulle du ved en uheld knække et par af dem
  • nålebremse – som fungerer som en støddæmper for nålene
  • opslagskam, – som med tiden kan være rustent eller bøjet
  • børste – som kan med tiden være slidt
  • strimmel til nålesengen – hvis tal kan være utydelige ved hyppig brug
  • skruetvinge og andet tilbehør – som simpelthen bare forsvinder en gang i mellem 🙂

Udover de forskellige must-haves, så har vi også en del værktøj og udstyr, som gør maskinstrikning til en ren fornøjelse. Dette kan være diverse lod, aflukningsnål, ribkrog eller hultang.

RESERVEDELE TIL GROVSTRIKKERE

Som en af de få på markedet forhandler vi også reservedele til grovstrikkere.

Er du usikker på, hvad forskellen mellem en standardstrikker og grovstrikker er? De ligner nemlig hinanden meget, men afstanden mellem nålene på en grovstrikker er større (9 mm) end på en standardstrikker (4,5 mm).

For hvert produkt kan du i produktbeskrivelsen se, om reservedelen er til en standard- eller en grovstrikker, samt hvilke modeller reservedelene er til. Er du i tvivl, kan du altid kontakte vores kundeservice.

RESERVEDELE TIL RIBAPPARAT

Det er hellere ikke så nemt at finde reservedele til et ribapparat. Vores udvalg er ikke det største, men vi kan levere nogle gode reservedele til markedets laveste priser.

Scroll to Top