Dåse til Maskemarkører

Produktinformation:

Materiale

Metal

Form

Højde: ca. 4 cm, Diameter: ca. 6 cm

50,00 kr.

Produktinformation:

Materiale

Metal

Form

Højde: ca. 4 cm, Diameter: ca. 6 cm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

METALDÅSE TIL MASKEMARKØRER

En lille dåse til maskemarkører – eller opbevaring til målebånd eller andre smådele til strik, hækling, ja alle former for håndarbejde. Det kan blive svært at vælge favoritten blandt de smukke dåser, som alle er dekoreret med mandalamønstre i fine farver. Mønstret går igen på både låg og bund. Indersiden er blank, sølvfarvet. Låget klikkes let af og på, når du skal finde en maskemarkør frem, eller når du vil lægge dit strikketilbehør væk efter brug.

Håndarbejdsglæde med smukt tilbehør

Hos Garnspecialisten mener vi, at alle skal have glæde af håndarbejde. Vores primære mission er at redde garn fra modeindustrien og sørge for, at vores kreative kunder, kan give garnet nyt liv ved at omdanne det til personlige projekter gennem strik, hækling, vævning, tufting, broderi eller hvad der måtte være den foretrukne metode for den enkelte 🙂 Vi synes, at smukke omgivelser inspirerer til at skabe smukke ting. Derfor har vi valgt at en charmerende dåse til maskemarkører skal være del af vores sortiment. Vi håber, at den vil give dig håndarbejdsglæde og hjælpe dig med at holde styr på de mange små dimser, der følger med, når vi arbejder med garn.

Tilbehør til håndarbejde

Mangler du andet tilbehør til dit håndarbejde, fx strikkepinde, knapper eller maskemarkører, så er vi også leveringsdygtige hos Garnspecialisten:

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.