KnitPro Smartstix rundpinde 100cm

60,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

RUNDPINDE I METAL

Smartstix strikkepindene fra KnitPro er til dig, der lægger vægt på både form og funktion. De er nemlig flotte at se på. Samtidig er de praktiske, idet de er designet så de har en målefunktion.

100 cm rundpinde

Disse rundpinde er udstyret med lange wirer, så de er 100 cm i længden inkl. pinde. Er det ikke lige den længde du skal bruge har vi dem også i følgende længder:

Den lange længde er dog superpraktisk hvis du vil bruge rundpindene til at strikke efter magic loop metoden. Det er en god metode at bruge i tilfælde, hvor du kun skal strikke med få masker. Det kunne fx være når du skal strikke ærmer. Der kan være så få masker at selv en kort rundpind til være for lang til at du kan strikke rundt med den. Samtidig vil wiren på den ikke være lang nok til at du kan benytte dig af metoden.

Knitpro Smartstix rundpinde i letvægts aluminium er yderst holdbare. Samtidig er de supersmarte at se på og strikke med. Pinde og wire er nemlig markeret med 2 cm intervaller, så du kan måle, mens du arbejder.

Strikkepinde med indbygget lineal

Rundpindene kommer med en wire, der er fastgjort til pindene. De er derfor ikke udskiftelige. På både pindene og wiren er der markeringer med 2 cm imellem. På pindene sker det i form af farveskift og på wiren er det med små metalfarvede prikker.

Wiren er for i øvrigt i samme farve som den, der er på pindene sammen med metallets oprindelige farve. Samtidig er farven forskellig for hver pindestørrelse. På den måde får du et bedre overblik over din samling af Smartstix strikkepinde, hvis du har dem i flere størrelser.

Farveskift og markeringer kan du bruge til løbende at tjekke din strikkefasthed, mens du strikker. På den måde kan du slippe for at rode med et målebånd. Vi anbefaler dog, at du fortsætter med at vaske dine strikkeprøver inden du giver dig i lag med dit strikkeprojekt.

Hvordan er pindene så at strikke med? Vi synes, at de er dejlig lette og ligger godt i hænderne. Spidserne på pindene er en mellemting af runde spidser og de spids-spidse spidser i lace pinde. På den måde er de udformet, så de er gode til at tage fat i maskerne.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.