KnitPro Smartstix rundpinde 80 cm (1stk)

60,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

RUNDPINDE I METAL

Knitpro Smartstix rundpinde i letvægts aluminium er yderst holdbare og en fornøjelse at strikke med. Pinde og wire er markeret med 2 cm intervaller, så du kan måle, mens du arbejder. Så slipper du for bøvlet med at holde styr på et uregerligt målebånd.

Hold styr på strikkefastheden med strikkepinde fra KnitPro

Rundpindene kommer med en wire, der er fastgjort til pindene. Det er i dette tilfælde derfor ikke udskiftelige rundpinde. På både pindene og wiren er der markeringer med 2 cm imellem. På pindene sker det i form af farveskift og på wirerne er det med små metalfarvede prikker.

Wiren er for i øvrigt i samme farve som den, der er på pindene sammen med metallets oprindelige farve. Samtidig er farven forskellig for hver pindestørrelse. På den måde får du et bedre overblik over din samling af Smartstix strikkepinde, hvis du har dem liggende i flere størrelser.

Farveskift og markeringer kan du bruge til løbende at tjekke din strikkefasthed, mens du strikker. Vi anbefaler dog at du fortsætter med at vaske dine strikkeprøver inden du giver dig i lag med dit strikkeprojekt.

Hvordan er pindene så at strikke med? Vi synes, at de er dejlig lette og ligger godt i hænderne. Spidserne på pindene er en mellemting af runde spidser og de spids-spidse spidser i lace pinde. På den måde er de udformet, så de er gode til at tage fat i maskerne.

Fleksible rundpinde til magic loop

Wiren på pindene er fleksibel og du kan derfor bruge rundpindene til at strikke magic loop. Dvs. at selvom wiren er for lang til det strikketøj du er i gang med, så kan du alligevel bruge pindene.

Under alle omstændigheder er det nemmere at bruge rundpinde, der passer i længden. Derfor har du også mulighed for at købe Smartstix rundpinde med en længde på 40 cm her i webshoppen. De er rigtig gode i tilfælde, hvor du ikke har så mange masker at arbejde med. Det kunne fx være når du skal strikke ærmer.

 

 

 

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top