Fin Børstet Alpaka (230g)

Produktinformation:

Materiale

80% baby alpaka 20% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 200 meter

Form

Fed á ca. 230 g

Pris ved 50 gram

32,6 kr.

Strik

Pind 4-6 mm

(32,6 kr. / 50 g)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Produktinformation:

Materiale

80% baby alpaka 20% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 meter

Form

Fed á ca. 230 g

Pris ved 50 gram

32,6 kr.

Strik

Pind 4-6 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 395 l vand
ca. 6 kg CO2
ca. 2 KwH

Når du vælger dette garn, støtter du Garnspecialistens arbejde for at redde overskudsgarn fra modeindustrien.

FLUFFY FIN BØRSTET ALPAKA

Vi er meget begejstrede for dette lette og fluffy fine børstede alpakagarn! Det er ikke et kæmpe parti, så du skal nok ikke tøve for længe, hvis det har fanget din interesse 🙂 Fin Børstet Alpaka er megalet og luftigt, og det vil være super flot til en bluse eller cardigan – men også til huer og sjaler.

Garnet er dejligt blødt og fremstår i strik med en fluffy overflade og en lækker følelse mod huden. Det består primært af baby alpakafibre og er forstærket med 20 % polyamid. Baby alpaka er betegnelsen for den fineste bløde del af alpakaens uld.

Strikkefasthed

Gry har allerede strikket en skøn trøje, hvor hun har kombineret Fin Børstet Alpaka med Birmano Merino Extrafine. Hun kunne straks se, at de to garnkvaliteter ville klæde hinanden. Ikke blot i farvenuancerne, men i høj grad også deres forskellige teksturer, der bringer det bedste frem i hinanden. Gry har naturligvis strikket en prøvelap inden projektet kom på pindene:

  • 1 tråd Fin Børstet Alpaka på pind 4 mm: 10 cm = 18 masker

Hvad har Gry strikket?

Fluffy Fin Børstet Alpaka giver en lodden og lækker overflade til Grys version af PetiteKnits Novice Sweater – Chunky Edition. Med en tråd af Fin Børstet Alpaka og en tråd af Birmano Extrafine Merino ramte hun snildt strikkefastheden på 14 masker på pind 7 mm. Trøjen er et begyndervenligt projekt, som nye strikkere vil have stor glæde af 🙂

Garnalternativ til populære opskrifter

  • Til de små, kan vi anbefale leknits søde T-shirt Puf Mini, som er super anvendelig til alle årstider.
  • Garnalternativ til Kit Coutures Ivö Sjal. Med Fin Børstet Alpaka, vil du få et ekstra fluffy og let sjal at pakke dig ind i på kølige dage.
  • PetiteKnits Kumulus Bluse vil i Fin Børstet Alpaka få et lunt og skønt udtryk.

Husk altid at lave en strikkeprøve, inden du slår op til dit eget projekt. Vi strikker alle forskelligt 🙂

Garn til farvning

Den fluffy børstede alpaka vil, i den råhvide samt beige version, gøre sig super godt som udgangspunkt for leg med syrefarver. Har du ikke prøvet at farve dit eget garn før, kan vi virkelig anbefale at tilføje dette element til din kreative proces med garn. Det er sjovt, let og du opnår unikke resultater uden en masse udstyr. Vi sælger Syrefarvekits hvor du får, hvad du har brug for til at komme i gang med farvningen derhjemme.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top