Alpaka Bouclé (230g)

Produktinformation:

Materiale

90% baby alpaka 10% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 100 meter

Form

Fed á ca. 230 gram

Pris ved 50 gram

27,17 kr.

Strik

5-6 mm

125,00 kr.

(27,17 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

90% baby alpaka 10% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 100 meter

Form

Fed á ca. 230 gram

Pris ved 50 gram

27,17 kr.

Strik

5-6 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 440 l vand
ca. 7 kg CO2
ca. 2 KwH

Du kan spare på jordens ressourcer ved at vælge dette overskudsgarn fra modeindustrien frem for nyproduceret garn.

ALPAKA BOUCLÉGARN

Blødt og vamset alpaka bouclégarn i smukke naturlige farver. Vælg mellem grå og brune nuancer – eller kombinér dine favoritter til flerfarvet strik med alpaka bouclégarn. Garnet er hovedsageligt af baby alpaka, kombineret med en smule polyamid for slidstyrke. Kunstfibrene er ikke til at mærke i det færdige garn, som fremstår med små bløde løkker af den fine baby alpakauld.

Det er et lækkert garn som vil gøre sig godt til både trøjer, store halstørklæder og huer – eller hvad med hyggetæpper og sofapuder?

Strikkefasthed og strikkeopskrifter

Vores strikkeprøve på pinde 6 mm giver 14 masker på 10 cm. Med den strikkefasthed vil det være et godt garnalternativ til flere strikkeopskrifter på sweatre i bouclégarn:

Uanset hvad du vælger, skal du gøre dig selv den tjeneste at lave en strikkeprøve først. Måske skal du gå lidt op eller ned i pindestørrelse for at opnå den rigtige strikkefasthed og det udtryk, du bedst kan lide.

Opvinding af garn

Da dette garn leveres i fed, kan du med fordel vinde det op i nøgler, inden du får garnet på strikkepindene. Du kan lægge garnet over en stoleryg og lige så stille lave garnøgler ved håndkraft. Vil du gøre det lidt lettere for dig selv, kan vi anbefale en garnvinde, og hvis du også elsker smukke krydsnøgler, har vi krydsnøgleapparater på lager. Så bliver det en ren fornøjelse at gøre garnet strikkeklar 🙂

Garnkombinationer

Bouclé i forskellige tykkelser

Er du interesseret i endnu flere farvenuancer af lækker alpaka bouclégarn, kan du tage et kig på garnet Fin Alpaka Bouclé, som har en løbelængde på 200m/50g. Ved at strikke med to tråde af Fin Alpaka Bouclé kan du matche tykkelsen på Alpaka Bouclé.

Bouclé eller fluffy?

Vidste du, at børstede garnkvaliteter, oprindeligt bliver født som bouclégarn? Vores garn Børstet Alpaka og Fin Børstet Alpaka har en historie som bouclégarner, men får ved børstning af uldfibrene et helt andet udtryk med større fylde og ekstra blødhed. Hvis du holder af at matche farver, kan du finde Børstet Alpaka i både stålgrå, muldvarp og rustrød, som er præcis samme nuancer som de tilsvarende farvevarianter i bouclé 🙂

Billigt garnalternativ med bouclé

Alpaka Bouclégarn er et prisvenligt garnalternativ. Da det er et parti af overskudsgarn er vores lagerbeholdning begrænset. Til gengæld er du med dit køb medvirkende til at spare på jordens ressourcer, da du undgår nyproduceret garn. Prisen er 125 kr. for et garnfed á minimum 230 gram – det svarer til bare 27,17 kr. pr. 50 gram.

Vask af Alpaka Bouclégarn

Bouclégarn bør vaskes i hånden ved max. 30 grader og med uldvaskemiddel. En nyere vaskemaskine med et godt skåneprogram til uld, kan sikkert også bruges. Men prøv dig evt. frem ved at vaske din strikkeprøve først. Og husk altid enzymfrit vaskemiddel beregnet til uld.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.