Fin Alpaka Bouclé (230g)

Produktinformation:

Materiale

80% baby alpaka 20% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 200 meter

Form

Fed á ca. 230 gram

Pris ved 50 gram

27,17 kr.

Strik

Pind 3-4 mm

125,00 kr.

(27,17 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

80% baby alpaka 20% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 meter

Form

Fed á ca. 230 gram

Pris ved 50 gram

27,17 kr.

Strik

Pind 3-4 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 394 l vand
ca. 6 kg CO2
ca. 2 KwH

Du kan spare på jordens ressourcer ved at vælge dette overskudsgarn fra modeindustrien frem for nyproduceret garn.

FINT ALPAKA BOUCLÉGARN

Blødt og fint alpaka bouclégarn i smukke naturlige farver. Vælg mellem grå, brune og lyse nuancer – eller kombinér dine favoritter til flerfarvet strik med alpaka bouclégarn. Garnet er hovedsageligt af baby alpaka, kombineret med en smule polyamid for slidstyrke. Kunstfibrene fornemmes næsten ikke i det færdige garn, som fremstår med små bløde løkker af den fine baby alpakauld.

Det er et lækkert garn som vil gøre sig godt til både trøjer, tørklæder og huer – eller hvad med hyggetæpper og sofapuder?

Strikkefasthed og strikkeopskrifter

Strikker du to tråde sammen, kan du ramme en strikkefasthed på 14 masker pr. 10 cm, som passer perfekt til flere fine strikkeopskrifter på trøjer i bouclégarn. Det kan eksempelvis være:

Uanset hvad du vælger, skal du gøre dig selv den tjeneste at lave en strikkeprøve først. Måske skal du gå lidt op eller ned i pindestørrelse for at opnå den rigtige strikkefasthed og det udtryk, du bedst kan lide.

Bouclégarn til farvning

Vi har været så heldige at få en råhvid farvevariant af Fin Alpaka Bouclé, som vil være helt oplagt til garnfarvning. Er du ny i farveverdenen, kan du trygt komme i gang med vores syrefarvekits, som indeholder alt, hvad du har brug for. At farve dit eget bouclégarn, tilfører endnu en kreativ proces til dit håndarbejde og du får et resultat, der er helt unikt.

Garnkombinationer

Bouclé i forskellige tykkelser

Er du interesseret i endnu flere farvenuancer af lækker alpaka bouclégarn, kan du tage et kig på garnet Alpaka Bouclé, som har en løbelængde på 100m/50g. Når du strikker med to tråde af Fin Alpaka Bouclé matcher tykkelsen på Alpaka Bouclé.

Bouclé eller fluffy?

Vidste du, at børstede garnkvaliteter, oprindeligt bliver født som bouclégarn? Vores garn Børstet Alpaka og Fin Børstet Alpaka har en historie som bouclégarner, men får ved børstning af uldfibrene et helt andet udtryk med større fylde og ekstra blødhed. Hvis du holder af at matche farver, kan du finde Fin Børstet Alpaka i både beige, brun og koksgrå, som er præcis samme nuancer som de tilsvarende farvevarianter i fin bouclé 🙂

Billigt garnalternativ med bouclé

Fint Alpaka Bouclégarn er et prisvenligt garnalternativ. Da det er et parti af overskudsgarn er vores lagerbeholdning begrænset. Til gengæld er du med dit valg af overskudsgarn medvirkende til at spare på jordens ressourcer, da du undgår nyproduceret garn. Prisen er 125 kr. for et garnfed á minimum 230 gram – det svarer til bare 27,17 kr. pr. 50 gram.

Vask af Alpaka Bouclégarn

Bouclégarn bør vaskes i hånden ved max. 30 grader og med uldvaskemiddel. En nyere vaskemaskine med et godt skåneprogram til uld, kan sikkert også bruges. Men prøv dig evt. frem ved at vaske din strikkeprøve først. Og husk altid enzymfrit vaskemiddel beregnet til uld.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top