Verdens nemmeste vest- hæklekit

Fast lav pris

425,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 1.665 l vand
ca. 34 kg CO2
ca. 9 KwH

Garnerne i dette kit er overskudsgarn fra modeindustrien. Du sparer verden for unødigt ressourceforbrug, når du fravælger nyproduceret garn.

VERDENS NEMMESTE VEST – HÆKLEKIT

Hækl din egen vest, med hjælp af vores kit. Opskriften er utrolig nem at følge og projektet er egnet til nybegyndere.

Pakken indeholder:

Derudover skal du bruge 2 maskemarkører og 1 hæklenål nr. 3,5 mm. Har du ikke en hæklenål, så har vi en standard til 5 kr. eller vores dejlige luksusmodel i ibenholttræ til 80 kr.

Du kan vælge mellem fem forskellige farvekombinationer, se udvalget ovenfor. Vesten på billedet er hæklet i farvekombinationen “petroleum”. Du har nok garn til alle størrelser. Opskriften er let at graduere op i størrelse. Ønsker du at hækle vesten i str. XXL eller mere, skal du blot tilkøbe en ekstra cone Italiensk Merino i den ønskede farve (se farvekombinationer nedenfor).

STØRRELSER: S/M (M/L) L/XL
OVERVIDDE: ca. 100 (110) 120 cm
LÆNGDE: ca. 80 cm

Farvekombinationer

PETROLEUM: Italiensk Merino i farven SORT + Børstet Mohair i farven PETROLEUM

TRØFFEL: Italiensk Merino i farven STØVET BRUN + Børstet Mohair i farven TRØFFEL

MØRKEBRUN: Italiensk Merino i farven CHOKOLADE + Børstet Mohair i farven MØRKEBRUN

KOBBERBRUN: Italiensk Merino i farven CHOKOLADE + Børstet Mohair i farven KOBBERBRUN

AUBERGINE: Italiensk Merino i farven KAFFE + Børstet Mohair i farven AUBERGINE

Hæklefasthed

Vesten hækles i en tråd Italiensk merino sammen med en tråd børstet mohair. Der hækles efter teknikken “bobler”, som du lærer at mestre, med hjælp fra vejledningen i opskriften.

Spar penge med dette kit

Normalt tager vi 75 kr. for en cone Italiensk Merino og 200 kr. for en cone Børstet Mohair. Ved at købe dette kit betaler du kun for garnet – opskriften følger gratis med.

Vask af vest

Vi anbefaler, at du vasker vesten i hånden ved max 30 grader. Vælger du at vaske den i maskinen, skal du vælge lav temperatur og bruge et program, der er beregnet til uld. Vask enten uden et vaskemiddel, eller brug et vaskemiddel, som er beregnet til uld.

Stop garnspild tøjlabel

Vil du vise, at din vest er hæklet i garn, der var på vej til at ende som garnspild? Vis din holdning med en tøjlabel med budskabet “Forgotten Yarn Brought Back to Life”.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top