Genbrugsbomuld-Polyester (1,8kg)

Produktinformation:

Materiale

50% bomuld 50% polyester

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 2.500 m

Form

Cones à min. 1,8 kg

Pris ved 50 gram

2,75 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråde sammen

100,00 kr.

(2,75 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

50% bomuld 50% polyester

Løbelængde per 50 gram

ca. 2.500 m

Form

Cones à min. 1,8 kg

Pris ved 50 gram

2,75 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråde sammen

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.586 l vand
ca. 19 kg CO2
ca. 11 KwH

Når du vælger dette garn, støtter du Garnspecialistens arbejde med at give nyt liv til overskudsgarn #stopgarnspild

FARVERIG FØLGETRÅD

Et tyndt garn i en blanding af polyester og bomuld, begge dele genanvendte fibre. Her kan du vælge mellem flere flotte, klare nuancer og få en farverig følgetråd til at pifte både strikketøj og hæklerier op. Du får virkelig meget garn for pengene og vil have nok til både at eksperimentere med garnet som farverig følgetråd i forskellige garnkombinationer og forskellige projekter. Du kan desuden vælge at bruge flere tråde sammen for et ensfarvet resultat. Jo flere tråde du tager sammen, jo tykkere strikkepind kan du anvende.

Strikkehack til tynde tråde

Garnet har så lang en løbelængde (2.500m/50g), at det vil være helt oplagt at vælge at tage flere tråde sammen, for at opnå en fin anvendelighed til både håndstrik og hækling. Du kan lade dig inspirere af vores video med vejledning til, hvordan du let og problemfrit strikker med 3 tråde fra en enkelt cone. I vores youtube-video Strik med 3 tråde fra 1 cone får du vores trick til at gøre strik og hækling med Genbrugsbomuld-Polyester let som en leg 🙂

Udstyr til opvinding af garn

Ønsker du at vinde garnet op i mindre nøgler? Det kan være for lettere at tage garnet med på tur, eller for at kunne strikke med mere end 3 tråde. Under alle omstændigheder, kan du have glæde af vores krydsnøgleapparat, som sørger for at vinde dit garn op i smukke, håndterbare garnnøgler.

Tilbehør til håndarbejde

Mangler du tilbehør til dit kommende håndarbejdsprojekt? Foretrækker du håndstrik – hækling – eller måske maskinstrik? Vi har, hvad du skal bruge 🙂 Klik dig ind og tag et kig på vores fine udvalg af tilbehør til håndstrik, reservedele til strikkemaskiner, knapper og opskrifter. Måske skal du have noget med, når du alligevel bestiller garn:

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top