Viskose Stigegarn (650g)

Produktinformation:

Materiale

66% viskose 34% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 240 m

Form

Cones á min. 650 gram

Pris ved 50 gram

7,70 kr.

Strik

Bedst som effektgarn

100,00 kr.

(7,70 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

66% viskose 34% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 240 m

Form

Cones á min. 650 gram

Pris ved 50 gram

7,70 kr.

Strik

Bedst som effektgarn

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 1.441 l vand
ca. 12 kg CO2
ca. 4 KwH

Vær med til at give nyt liv til dette overskudsgarn fra den europæiske modeindustri. Sammen sparer vi på jordens ressourcer.

SHINY EFFEKTGARN MED VISKOSE

Blankt garn i klare og smukke farver til at bringe liv og farveglæde til dit håndarbejde. Garnet er udformet som et fladt bånd, med en bredde på ca. 3 mm. Du kan bruge det til tasker ved at tage flere tråde sammen, eller kombinere det med andre garnkvaliteter som følgetråd eller i en skøn restestrik.

Stigegarn med shine

Stigegarn er karakteriseret ved sin unikke stige-struktur. Det er skabt ved at en tråd løber på kryds og tværs mellem to tråde, en i hver side af garnet. På den måde skabes en effekt, der ligner trinene på en stige, når du kigger helt tæt på garnet.

Billigt garn til restestrik

Viskose Stigegarn er et overskudsgarn fra Italiens modeindustri, som du kan være med til at redde og give nyt liv. Hvad med at bruge det som element i en farverig sweater inspireret af Lærke Bagger eller FrejasKnit? Shiny effektgarn vil give både glans, tekstur og farvespil til dit helt unikke projekt.

Vi har også andre effektgarner

Hos Garnspecialisten har vi flere forskellige effektgarner at vælge imellem. Garner som alene eller sammen med andet garn kan give struktur og blikfang i dit håndarbejde.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top