TRIO Strømpepinde (1sæt)

Fra 80,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

GARNSPECIALISTEN TRIO STRØMPEPINDE

Vi er så stolte over at introducere vores egne TRIO strømpepinde, den ultimative løsning til alle strømpestrikkere! Disse unikke strømpepinde er skabt til at gøre din strikkeoplevelse både smart, praktisk og prisvenlig. Med disse strømpepinde kan du nemt og elegant strikke små runde projekter, såsom sokker, strømper, ærmer, huer og meget mere.

Materialer af højeste kvalitet

TRIO strømpepinde er fremstillet af rustfrit stål, der giver dem en utrolig holdbarhed og en skinnende finish. Dette gør dem til det perfekte redskab, der vil holde til mange års strikning uden at blive slidt eller bøjet. Den rustfri stålwire sikrer også en jævn og ubesværet strikkeoplevelse. Overgangen mellem pind og wire er meget smidig, så dit strik glider let.

Pinde til små runde projekter

Våres strømpepinde er specielt udviklet til at håndtere små runde projekter med lethed. De er perfekte til at skabe ensartede masker i dine sokker, strømper, ærmer og huer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren strikker, vil du elske den præcision, disse pinde tilbyder, og hvor nemt det er at opnå professionelle resultater. Pindene kommer i følgende størrelser:

  • 2 mm
  • 2,5 mm
  • 3 mm
  • 3,5 mm
  • 4 mm
  • 4,5 mm
  • 5 mm

Billige strømpepinde

Vi forstår vigtigheden af at have det rigtige strikkeværktøj til rådighed, og derfor er TRIO strømpepinde skabt med økonomi i tankerne. Vi tror på, at kvalitet ikke behøver at være dyrt. Med TRIO strømpepinde får du det bedste af begge verdener: høj kvalitet til en overkommelig pris.

Hvordan strikker man med TRIO strømpepinde?

Maskerne bliver fordelt på 2 strømpepinde med wire, og den 3. strømpepind strikker man med. Det betyder, at du kun har 2 “hjørner”. Disse strømpepinde gør det nemmere og hurtigere at strikke ærmer, sokker, vanter og babytøj.

Garnspecialistens TRIO Strømpepinde bliver nu en del af vores faste sortiment.

1 anmeldelse af TRIO Strømpepinde (1sæt)

  1. Anne Grete

    Super gode. Men ret dyre.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.