Pung til Strikketilbehør

Produktinformation:

Materiale

Bomuld

Form

13 cm x 13 cm

25,00 kr.

Produktinformation:

Materiale

Bomuld

Form

13 cm x 13 cm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

PUNG TIL STRIKKETILBEHØR

Hvis du har prøvet at rode rundt i bunden af tasken i søgen efter et målebånd, en maskemarkør eller en wire til dit strikkeprojekt, så har vi lige hvad du skal bruge 🙂 Med en sød lille pung til strikketilbehør, holder du let styr på alle de små dele, når du er på farten. Pungen har et godt, kvadratisk format og rummer både storkesaks, maskewire, målebånd og maskemarkører på en gang.

Håndarbejdsglæde med smukt tilbehør

Hos Garnspecialisten synes vi, at alle skal have glæde af håndarbejde. Vores største mål er at redde garn fra tekstilindustrien og sørge for, at vores kreative kunder, kan give garnet nyt liv ved at omdanne det til personlige projekter gennem strik, hækling, vævning, tufting, broderi eller hvad der måtte være din foretrukne metode 🙂 Vi synes, at smukt og funktionelt tilbehør inspirerer til at skabe smukt håndarbejde. Derfor har vi valgt at gøre denne pung til strikketilbehør til del af vores sortiment. Vi håber, at du vil tage den med på farten og gøre det lettere at holde styr på alle dine smådele, når du har dit håndarbejde med i rejsetasken 🙂

Tilbehør til håndarbejde

Er der andet tilbehør, du lige står og mangler til dit håndarbejde, fx strikkepinde, knapper eller maskemarkører, så er vi også leveringsdygtige hos Garnspecialisten:

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.