Maskestoppere (2 stk) – Får

40,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

HOLD MASKEN MED NUTTEDE MASKESTOPPERE

Maskestoppere er gode, når du lægger strikketøjet fra dig og vil være sikker på, at maskerne ikke glider af pindene. Maskestopperne placeres let på pindespidserne og hindrer maskerne i at smutte af. Maskestopperne kan bruges på alle pindestørrelser.

Mål og materiale

Maskestopperne er lavet i fleksibel silikone, som sidder godt fast på pindene.

Du modtager to får i målene 24* 24 mm

Strikketøj på farten

Hvis du har det ligesom os og helst vil have strikketøjet med dig alle steder og hele tiden – så er maskestoppere uundværlige 🙂 Inden du pakker strikketøjet i din foretrukne taske, smutter du lige maskestopperne på pindeenderne. Så slipper du for irritationen og det ekstra arbejde med at samle masker op, når du finder strikkeprojektet frem fra tasken. Maskestopperne sikrer, at maskerne bliver hvor de skal og du kan bruge tiden på at strikke derudaf 🙂

Pindebeskyttere

Maskestopperne kan bruges til alle dine foretrukne strikkepinde. Samtidig med at de holder maskerne på pindene, beskytter de dine pindespidser under transport. Pindebeskyttere passer på både masker og strikkepinde. Nuttede maskemarkører gør op med tabte masker, ærgrelse og frustrationer – det er ren håndarbejdsglæde 🙂

Tilbehør til håndarbejde

Er der andet tilbehør, du lige står og mangler til dit håndarbejde, fx strikkepinde, knapper eller maskemarkører, så er vi også leveringsdygtige hos Garnspecialisten:

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.