Tynd Bomuldsflame

Produktinformation:

Materiale

100% bomuld

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 425 m

Form

Cones

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

Pind 2 mm eller flere tråde sammen

Fra 150,00 kr.

(15 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

100% bomuld

Løbelængde per 50 gram

ca. 425 m

Form

Cones

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

Pind 2 mm eller flere tråde sammen

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

min. 1.374 l vand
min. 6 kg CO2
min. 4 KwH

Ved at købe dette garn, er du med til at mindske garnspild. Garnet er nemlig et overskudsprodukt fra den europæiske modebranche.

TYND BOMULDSFLAME

Dette smukke garn er spundet af 100% bomuld og vil være et perfekt bomuldsgarn til en let sommertop. Det består af en råhvid tråd med varierende tykkelse samt to tynde tråde i jævn tykkelse og en kontrasterende farve. Denne kombination af tråde kaldes flame, og giver i dette tilfælde et flot meleret garn i kraft af garntrådenes forskellige farver.

Strikkefasthed

Vi har strikket en lille prøve i dette smukke bomuldsgarn. Strikkefastheden på pind 3,5 mm landede på 20 masker pr. 10 cm med 3 tråde strikket sammen. Det strikkede resultat er virkelig blødt og vil være super behageligt på en varm sommerdag.

Bomuldsgarn til sommertop

Bomuld er et dejligt materiale at anvende til sommertøj, da det ikke føles varmt mod huden. Du kan strikke en luftig sommertop til dig selv, en sommerkjole til en pige eller hvad med en strikket sommerdragt til en lille nyfødt?

Tynd Bomuldsflame kan sagtens stå alene, hvor du evt. kan strikke et antal tråde sammen, for at ramme din ønskede strikkefasthed og pindestørrelse. Det er et bomuldsgarn som vil være et godt garnalternativ til mange populære sommertoppe og -bluser.

Garnalternativ til strikkeopskrifter på sommertøj

  • June Top fra PetiteKnit vil gøre sig så fint i den levende melering og passer med tre tråde på pind 3,5 mm perfekt til den angivne strikkefasthed.
  • Ankers Sommerbluse fra PetiteKnit passer også smukt til strikkefastheden.
  • Sommer Ella fra LeKnit er en elegant sommerbluse med korte ærmer og hulmønster i bærestykket.

Strik med flere tråde

Hvis du synes, det kan være bøvlet at strikke med flere tråde, kan vi give dig et super fif, som gør dit strikkeliv lettere 🙂 Vi har nemlig lavet en lille video, hvor vi viser det smarte trick, som gør det muligt at strikke med 3 tråde fra en enkelt cone, helt uden at vinde garnet op i mindre portioner på forhånd. Se vores YouTube-video: Strik med 3 tråde fra 1 cone – så bliver det sjovt at arbejde med tynde garnkvaliteter som Tynd Bomuldsflame!

Opvinding af garn

Foretrækker du alligevel at lave mindre nøgler af garnet, kan du drage nytte af et krydsnøgleapparat. Vi har både et stort krydsnøgleapparat til 400,- kr. og et lille krydsnøgleapparat til 200,- kr.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top