BLACK FRIDAY

Black Friday gælder fra fredag den 24. november – søndag d. 26. november 2023 (begge dage inkl.).

Alt i denne kategori får du med op til 50% rabat i forhold til vores normale priser uanset førpris. RABATTEN ER ALLEREDE FRATRUKKET 🙂

Viser alle 12 resultater

BLACK FRIDAY

Igen i år holder Garnspecialisten BLACK FRIDAY WEEKEND! Det kommer til at foregå fredag d. 24. november – søndag d. 26. november (begge dage inkl.).
Glæd dig til sindssygt mange gode og fristende tilbud!

Køb billigt garn, så du har til dine julegaver eller simpelthen bare til dit garnlager. Køb også tilbehør til garn til at forkæle en, som du holder af – eller måske dig selv? 

TILBUDDENE I FORBINDELSE MED BLACK FRIDAY GÆLDER 24. NOVEMBER t.o.m. 26. NOVEMBER 2023.  GLÆD DIG TIL STORE RABATTER!  

I år kan du glæde dig til:

… Vi kan roligt sige at du skal glæde dig, for vi vil sætte prisen på udvalgte varer ned med 50%.

Vi kan dog ikke på forhånd oplyse hvilke varer det bliver. Når udsalget bliver skudt i gang, vil du kunne se tilbuddene her på siden.

Vilkår for Black Friday køb hos Garnspecialisten:

Vi kan desværre IKKE tilbyde samsending af ordrer. Husk dog at du får gratis fragt allerede ved køb for over 500 kr. Læs mere om betingelserne for udsalget nedenfor:

HOLD FINGRENE FRA MIT GARN!
For at du skal få det bedst mulige ud af udsalget, er det vigtigt at være opmærksom på, at forholdene ved et udsalg i webshoppen ikke er helt de samme som når du er på udsalg i en fysisk butik.

Så når du har en vare i din kurv i webshoppen, kan du først være sikker på at varen er din, når du er kommet til kassen og har betalt.

INGEN SAMSENDING
For at sikre os at dine varer ikke forputter sig i en andens pakke eller på vores lager, tilbyder vi ikke samsending. Det betyder, at vi ikke kan tilbyde at sende 2 eller flere ordrer i en samlet pakke. Du skal dog være velkommen til at afgive flere bestillinger (i løbet af Black Friday weekenden).

TILBUD GÆLDER KUN I WEBSHOPPEN
Black Friday tilbuddene gælder KUN ved køb gennem webshoppen. Der er ikke mulighed for at benytte sig ved tilbuddene ved at kontakte os gennem tlf., mail eller anden vis. Tilbuddene gælder d. 24.- 26. november 2023 (begge dage inkl.) og så længe lages haves.

Scroll to Top