Timo Shiny Viskose (550g)

Produktinformation:

Materiale

88% viskose 12% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 2.500 m

Form

Cones á ca. 550 gram

Pris ved 50 gram

4,50 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråde sammen

50,00 kr.

(4,50 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

88% viskose 12% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 2.500 m

Form

Cones á ca. 550 gram

Pris ved 50 gram

4,50 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråde sammen

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 1.603 l vand
ca. 12 kg CO2
ca. 4 KwH

Når du vælger dette garn, som er et overskudsprodukt fra modebranchen, er du med til at passe på kloden og dens ressourcer.

SHINY VISKOSE EFFEKTGARN

Timo Shiny Viskose er et blankt garn, med lang løbelængde, som kan anvendes til både strik og hækling. Garnet findes i hvid og sølvgrå, som begge vil være smukke følgetråde til sommertoppe, kjoler, fine cardigans eller hvor du ellers ønsker dig en elegant glans i dit håndarbejde.

Billigt, silkeblankt garn

Timo er et overskudsgarn fra den Europæiske produktion af tekstiler til modeindustrien. Med sin høje andel af viskose, er det et garn, som karakteriseres ved en smuk, silkeagtig glans. For bare 50 kr. for en cone med over et halvt kg garn, kan du tilføje Timo til garnsamlingen og lade den kaste glans og shine over dine kommende garnprojekter.

Let at strikke med flere tråde

Det blanke viskosegarn kan naturligvis også strikkes eller hækles alene. I så fald kan du have glæde af vores guide til at trække 3 tråde fra en enkelt cone: Du kan nemt tage 3 tråde fra en enkelt cone, uden at skulle vinde garnet op i mindre nøgler på forhånd. Vi viser dig hvordan i vores YouTube-video: Strik med 3 tråde fra 1 cone – så bliver det sjovt at arbejde med tynde garnkvaliteter!

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top