Tyndt Viskose Effektgarn (1kg)

Produktinformation:

Materiale

82% viskose 18% lurex

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 2.000 m

Form

Cones á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

5 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråde sammen

100,00 kr.

(5 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

82% viskose 18% lurex

Løbelængde per 50 gram

ca. 2.000 m

Form

Cones á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

5 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråde sammen

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.724 l vand
ca. 21 kg CO2
ca. 7 KwH

Du er med til at spare på jordens ressourcer, når du giver overskudsgarn fra modebranchen nyt liv.

VISKOSE EFFEKTGARN MED SHINE

Her har vi et fint viskose effektgarn med shine. Garnet har en løbelængde på 2000 m pr. 50 gram. En enkelt eller to tråde vil gøre sig godt som følgetråd, hvor det giver farve og shine til dit projekt. Det er også et super garn til sommertoppe, bare du strikker flere tråde sammen 🙂

Garnet har en bundfarve fra viskosefibrene. Derudover tilfører lurexen shine i forskellige farvespil. Farvenavnene tager udgangspunkt i viskosens bundfarve. På billederne kan du se, hvilke nuancer der ellers træder frem i de forskellige varianter.

Viskosegarn til sommertoppe

Vi har strikket en prøve af garnet med 9 tråde på pinde 3 mm. Strikkeprøven er virkelig skøn og inviterer til mange strikkeopskrifter. Strikkefastheden lander nemlig på 20 masker pr. 10 cm 🙂

Strukturen er luftig og lidt åben. Det falder ikke tungt, men har en behagelig lethed og vil være velegnet til sommertøj på lune dage. Prøven, som du kan se på billedet her på siden er strikket med tre tråde af tre forskellige farver (blå, beige, lyserød). Resultatet vil også blive smukt med bare en enkelt farvenuance.

Garnalternativ til June Top

Med sine 20 masker ved strik af flere tråde sammen, vil Tyndt Viskose Effektgarn med shine være et godt garnalternativ til June Top fra PetiteKnit.

Let strik med flere tråde

Tjek vores video med vejledning til et strikkehack, der kan gøre din strikkeproces sjovere, når du vælger at anvende flere tråde. Du kan nemt tage 3 tråde fra en enkelt cone, uden at skulle vinde garnet op i mindre nøgler på forhånd. Vi viser dig hvordan i vores YouTube-video: Strik med 3 tråde fra 1 cone – så bliver det sjovt at arbejde med tynde garnkvaliteter!

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top