Basix Beech Pindespidser – korte (10 cm)

From 30,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BASIX BEECH PINDESPIDSER – KORTE

Basix Beech er en prisvenlig serie af strikkepinde fra KnitPro. Her har vi den korte udgave af de udskiftelige pindespidser i træ. Du får træets naturlige styrke og lethed fra bøgetræet, som er anvendt til pindespidserne. En glat metalafslutning sørger for en gnidningsfri kobling til din foretrukne wire.

Hvornår skal jeg bruge korte pindespidser?

Basix Beech pindespidser findes i to længder, her er det den korte variant. Korte pindespidser egner sig ekstra godt til strik af små emner som ærmer, huer og børnetøj. Pindespidserne på 10 cm længde findes i følgende pindestørrelser:

  • 3 mm
  • 3,5 mm
  • 4 mm
  • 4,5 mm
  • 5 mm
  • 5,5 mm
  • 6 mm

Det smarte ved at bruge udskiftelige pindespidser er, at du enkelt og smidigt kan skifte pindestørrelse midt i et projekt. Det kan være, at du skal til at strikke rib-kanter; så kan du blot lade maskerne blive på wiren og skifte pindene ud til den relevante tykkelse.

Udskiftelige pindespidser og wires

Du kan kombinere Basix Beech korte pindespidser med alle udskiftelige wires fra KnitPro. Wires købes separat og vi har wires med rotationsled i forskellige længder og materialer, som alle kan kombineres med Basix Beech serien. Rotationsleddet hjælper dig til et godt strikkeflow og sørger for at strikketøjet altid ligger fladt og ikke snor sig – det er faktisk ret vanedannende 🙂

Billige rundpinde fra KnitPro

En stor del af Garnspecialistens mission er at give alle mulighed for at få glæde af håndarbejde. Derfor har vi udsøgt denne serie af strikkepinde fra KnitPro, som har en god balance mellem kvalitet og pris. Pindene koster kun mellem 30,- og 50,- kroner, samtidig med at de tilbyder en rigtig god strikkeoplevelse. Det kan være relevant for dig, der er ny strikker og vil finde ud af om strik er noget for dig, inden du investerer i dit drømmeudstyr. Basix Beech er også til dig, som ikke vil lave en større investering i dine pinde, og bare vil have en god og pålidelig strikkepind uden nogen dikkedarer.

Garn til dine nye strikkepinde

Kribler det i fingrene for at komme i gang med nye, skønne garnprojekter? Tag et kig på vores Garnpakker – her får du masser af inspiration til at lade kreativiteten flyde. Eller gå på opdagelse i vores store udvalg af strikkegarn.

LIGNENDE PRODUKTER

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Scroll to Top