Mindful Omgangstæller (KnitPro)

50,00 kr.

Ikke på lager

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

MINDFUL OMGANGSTÆLLER FRA KNITPRO

Med en Mindful Omgangstæller er det ikke længere bøvlet at holde styr på omgangene, når du strikker og skal finde rundt i indtagninger og udtagninger. Du har måske prøvet at strikke nogle omgange for meget eller lave rod i raglan-udtagningerne – det sker ikke igen med Mindful Omgangstæller. Den sørger for, at du altid ved, præcis hvor langt du er nået i dit strikketøj og din strikkeopskrift.

Hvordan bruges en omgangstæller?

En omgangstæller hjælper dig med at holde styr på omgangene i dit strikketøj. Du kan have Mindful omgangstæller liggende ved siden af dig og for hver gang du strikker en runde, klikker du en enkelt gang på den lille knap i toppen af omgangstælleren. Det er meget nemmere end både streger på et stykke papir eller at prøve at huske antal omgange i hovedet 🙂 Bliver du afbrudt i strikningen, er det nemt at komme tilbage på sporet, da omgangstælleren fortæller dig, hvilken omgang, du er nået til.

Omgangstæller eller strikkefisk

En anden metode til at holde styr på omgangene er at bruge en strikkefisk. En strikkefisk sidder på strikkepindene, ligesom maskemarkører. Ved at flytte ringene en af gangen, for hver gang du passerer strikkefisken, holder du styr på omgangene mellem eksempelvis ind- og udtagninger. Her kan du se Garnspecialistens udvalg af strikkefisk.

Mere strikketilbehør

Hos Garnspecialisten finder du masser af tilbehør til håndarbejde. Både udstyr, der gør strik sjovere og lettere – samt knapper og syrefarver, der tilføjer personlighed og finish til dine projekter:

Tag en tur rundt i vores univers og se om du skal have noget med, når du alligevel redder garn til dit næste strikkeprojekt.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.