Dage
Timer
Min
Sek

Bling knap - solsikke (1stk)

Black Friday Tilbud

5,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

KNAPPER TIL STRIK

Vi har fået disse runde knapper hjem, der afbilder solsikker med deres blomsterblade i det yderste af knapperne. Disse blade er formet i metallet, så de afgiver et bling-aktivt skær. I midten er de prydet med en sort cirkel i et glaslignende materiale. Blomsterbladene er enten i guld eller sølv.

Det er retro elegance, der henleder tankerne på Damernes Magasin i Matador. De vil helt sikkert blive et hit som knapper til dit strikketøj.

Du kan ikke alene vælge om de skal være i sølv eller guld, men også vælge mellem 2 forskellige størrelser. De mindste er så små at de vil være rigtig fine som pynteknapper for enden af ærmerne på en trøje. Du kan sågar bruge dem som en detaljer på lommestolperne. De kan egentlig også bruges i knapningen foran på trøjen. Her kan du dog også vælge at bruge de større knapper på 22 mm.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bling knap – solsikke (1stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.