Mindful Collection PindemÄler

Strik

Ringe i forskellige stĂžrrelser - matcher tykke og tynde pinde.

125,00 kr.

PÄ lager: 3 pÄ lager

Strik

Ringe i forskellige stĂžrrelser - matcher tykke og tynde pinde.

Ressourcer, der ikke er gÄet til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. VĂŠr med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

MINDFUL COLLECTION PINDEMÅLER

Her den smukke og luksuriÞse Mindful Collection PindemÄler i metal lige til at lÊgge i strikketasken eller sammen med dit lager af strikkepinde. SÄ kan du let holde styr pÄ dine pinde og altid finde den pindestÞrrelse, du har brug for. PindemÄleren er rund med en fin bÞlget kant. Ikke blot er den sÞlvbelagt, men ogsÄ dekoreret med et smukt mandala-mÞnster i Mindful Collections dybe turkis farve. PindemÄleren leveres i en lille snÞrepose med en pÄtrykt lotusblomst.

PindemÄler i metal

Mindful Collection PindemĂ„ler er udformet i sĂžlvbelagt metal. En pindemĂ„ler i metal er det mest pĂ„lidelige og prĂŠcise redskab, du kan fĂ„ til at mĂ„le dine strikkepindes tykkelse. Mindful Collection pindemĂ„ler i metal har huller i stĂžrrelserne far 1,5 mm til 8 mm. PĂ„ modsatte side er angivet US Sizes, som spĂŠnder fra 000 til 11. Hvor en pindemĂ„ler i trĂŠ kan give sig i forbindelse med skift i temperatur og luftfugtighed, forbliver metal upĂ„virket og vil altid vise den rette stĂžrrelse 🙂

Hvordan bruges en pindemÄler?

Er du lidt ligesom os Garnspecialister, har du mĂ„ske mange strikkepinde pĂ„ lager 😉 Mange strikkepinde har angivet stĂžrrelsen pĂ„ pinden, mens andre ikke bĂŠrer angivelsen – eller til tider kan den vĂŠre slidt af efter flittig brug i strikkende hĂŠnder. Med en Mindful Collection pindemĂ„ler kan du altid finde ud af, hvilken stĂžrrelse dine strikkepinde er. Stik blot pinden i det hul, hvor den passer og aflĂŠs stĂžrrelsen ved siden af. Lettere bliver det ikke 🙂

Mere tilbehĂžr til strik

Er du glad for lĂŠkkert og smukt strikketilbehĂžr, har vi meget andet skĂžnt tilbehĂžr at kigge pĂ„. SĂžger du den bedste gaveidĂ© til en garnglad strikker? Mindful Collection vil vĂŠkke lykke hos de fleste 🙂 Herunder kan du se et udpluk af vores fine sortiment i strikketilbehĂžr:

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top