Mindful Maskemarkører (10stk) – Sølvbelagt

Produktinformation:

Materiale

Sølvbelagt metal

Form

10 markører i snørrepose

Strik

Ringe i forskellige størrelser - matcher tykke og tynde pinde.

145,00 kr.

Ikke på lager

Produktinformation:

Materiale

Sølvbelagt metal

Form

10 markører i snørrepose

Strik

Ringe i forskellige størrelser - matcher tykke og tynde pinde.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

MINDFUL MASKEMARKØRER I SØLV

Disse smukke Mindful Maskemarkører i sølv hjælper ikke bare med at holde styr på maskerne og komme godt i mål med din strikkeopskrift – de er også en ren fryd at se på. En lille glæde, hver gang du har strikket en ny omgang og kommer forbi en lille smuk sølvbelagt sag. Maskemarkørerne er udformet som de syv chakraer. De leveres i en charmerende snørepose og kommer endda med en lille beskrivelse af symbolernes betydning.

Hvordan bruges maskemarkører?

I posen finder du 10 maskemarkører. Markørerne kan ikke åbnes, men er lavet med ringe i forskellige størrelser, således at de passer til pinde i varierende tykkelser, fra tynde til tykke.

Ringenes indre mål:

  • 6 mm (3 stk)
  • 9 mm (3 stk)
  • 14 mm (4 stk)

Maskemarkører hjælper dig med at holde styr på udtagninger, indtagninger, omgangsstart på rundpind, rapporter og rækkeantal. Du lader simpelthen markøren glide på pinden, der hvor opskriften foreskriver det og flytter den fra venstre til højre pind, i takt med at strikketøjet skrider fremad.

Tilbehør til strik

Hvis du kan lide disse eksklusive Mindful Maskemarkører i sølv vil du nok også elske vores Mindful Omgangstæller. Det er også et sæt, der sammen vil udgøre en super gaveidé til en strikkeglad modtager 🙂

Vil du hellere have maskemarkører, der kan åbnes, kan du finde dem her. Hos Garnspecialisten finder du meget andet tilbehør til at gøre dine strikketimer sjove og skønne. Du kan se hele udvalget her: Strikketilbehør.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.