KnitPro

KnitPro kan være på tilbud, men hos os er de med superlave priser. Dog kunne så længe lager haves! Vi har nemlig fået det hjem som et restparti. Herudover har vi fået KnitPro Smartstix hjem som en fast del af vores sortiment.

Viser 1–20 af 23 resultater

KnitPro strikkepinde og hæklenåle

Sværger du til at dine strikkepinde og hæklenåle skal være fra KnitPro? Og må det gerne være et godt tilbud når du skal fylde op i din samling? Så er du landet det helt rigtige sted.

Her kan du nemlig finde både rundpinde, udskiftelige rundpinde, strømpepinde og hæklenåle. Du kan få dem her til en rigtig god pris, for vi har opkøbt vores sortiment som et restlager fra, den nu nedlagte virksomhed, Garn Royal.

Cubics strømpepinde

Vores sortiment byder på bl.a. på KnitPro firkantede strømpepinde, dvs. fra deres produktserie Cubics. Disse er ganske rare at bruge som et alternativ til de traditionelle strikkepinde, for de ligger bedre i hånden hvis du fx døjer med gigt. I denne serie kan du også finde jumperpinde hos os.

KnitPro strømpepinde

Vores udvalg af KnitPro strømpepinde er ikke kun fra Cubics-serien. Du kan skam også finde Symfonie, Karbonz, Nova og Zing.

Udskiftelige rundpinde

Skal det være udskiftelige rundpinde? Så har vi dem i nogle af de allerede nævnte serier. De er rigtige fine at have i din samling af strikkepinde, for de gør det nemt at skifte pindestørrelse midt i et projekt.

Vi har KnitPro wirer på lager som en del af vores faste sortiment. Dem har vi i flere forskellige længder. De hører egentlig til Smartstix-sortimentet, men er kompatible med de udskiftelige pinde fra de øvrige serier af udskiftelige strikkepinde fra KnitPro som fx Cubics, Karbonz og Symfonie.

Er du mere til de traditionelle rundpinde har vi  skam også et udvalg af dem.

Hæklenåle

Er du snarere til hækling end til strik? Så har vi skam også KnitPro hæklenåle du kan købe til slagpriser. De er fra Waves-serien og udmærker sig ved at hver størrelse har sin farve. Det skulle gøre det nemmere at finde dem i din samling, hvis du har flere størrelser liggende.

Godt tilbud på KnitPro produkter

Uanset om det er strikkepinde eller hæklenåle du vil have fat i, vil vi foreslå at du ikke venter for længe med at købe det. Vi tror nemlig at det er once in a lifetime tilbud hos os, for vi har aldrig tidligere kunne få det hjem som et restlager.

Skulle vi få muligheden igen, ville vi slå til med det samme, så du fortsat kan få supergode tilbud.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.