RE:DESIGNED Fie Urban – Projekttasken til det hele

1.500,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

PROJEKTTASKEN DER RUMMER DET HELE

RE:DESIGNED Fie Urban er en ekstremt rummelig, blød lædertaske, hvor du let får plads til alle de strikkeprojekter, du ønsker at tage med på tur. Om du skal på weekendtur, en lang dag på stranden, i strikkeklub eller noget helt fjerde – denne taske rummer det meste. Du behøver aldrig mere at bruge den gamle blå taske fra IKEA – denne projekttaske kan rumme alle dine sager, og så kommer den endda i en vidunderlig læderkvalitet, som kun bliver smukkere med alderen… Wauw!

Vi er stolte af, at Garnspecialisten har fået lov at tilbyde netop denne taske, da den passer perfekt til alle garnelskende strikkere og hæklere, som ikke er blege for at kaste sig over garn på en stor cone 🙂

Den rummelige projekttaske har to sæt remme i gode længder til at bære tasken over skulderen. Tasken lukkes med en magnetlukning samt en krog i metal. Indvendigt finder du et lille lynlåsrum. Du kan med stor succes kombinere Fie Urban Projekttasken med en Projekt Clutch, hvor du kan holde styr på dine mindre ejendele og strikketilbehør.

Tasken leveres med en medfølgende mulepose i bomuld.

Materialer

RE:DESIGNED Fie Urban er fremstillet i koskind, som er nænsomt farvet og efterbehandlet med voks. Det har en levende finish, hvor skindets naturlige særpræg er bevaret.

Størrelse og mål

Fie Urban – Projekttasken til det hele er dronningen af projekttasker i lækker kvalitet. Her har du plads til alt. Den kan næsten ikke undgå at blive en favorit.

Dimensioner:

Højde: 38 cm

Bredde: 55 cm

Dybde: 34 cm

Mere tilbehør til strik og hækling

Hos Garnspecialisten finder du alt, hvad hjertet kan begære af lækkert udstyr til garnprojekter. Tag et kig på vores underkategorier og find det, du mangler:

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top