Hello Summer Kjole (Viola Obel) opskrift

50,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

STRIKKEOPSKRIFT PÅ SOMMERKJOLE

Hello Summer Kjole er en dejlig og luftig sommerkjole med lommer, som strikkes oppefra og ned.

For- og bagstykkerne strikkes i et stykke, og der formes ærmegab, skuldre samt halsudskæring undervejs. Kjolen er vendbar, der er nemlig både en V-hals og en rund hals. Du vælger selv, hvilken side der skal være forside eller bagside.

Kroppen strikkes rundt i glatstrik, og der strikkes 2 lommer, en i hver side. Kanterne afsluttes med foldet drejet rib. Det eneste du skal strikke udover selve kjolen, er ribkanterne. Hele projektet er derfor næsten monteringsfrit.

  •  Størrelser: S (M) L (XL)
  • Overvidde: 100 (112) 125 (137) cm
  • Længde: 125 cm (målt fra skuldrene)
  • Vejl. pinde: Rundpind og evt. strømpepinde 5 mm
  • Andet: maskemarkører og maskeholder
  • Strikkefasthed: 16 m x 21 p = 10 x 10 cm i glatstrik på p 5 mm (se vores aktuelle garnudvalg)

Garnforbrug til Hello Summer kjole opskrift

Ca. 350 (400) 450 (500) gram sommergarn, som passer med strikkefastheden og løbelængden. Modellen på billedet er strikket i et garn i 100% hør med en løbelængde på 145m/50g.

Hvilke størrelse skal du vælge?

Kjolen bør have et bevægelsesrum på 10 – 12 cm i forhold til dit brystmål. Angivelsen af overvidden i opskriften er inklusive bevægelsesrum. Mål dig selv, inden du går i gang med at strikke, for at vurdere hvilken størrelse der vil passe dig bedst.

Modellen på billedet er 173 cm høj, har en overvidde på 98 cm og bærer en str. medium.

DETTE ER EN OPSKRIFT I DIGITALT FORMAT

Hello Summer kjole opskrift er udviklet af Zuzana Obel, er på dansk og sendes som et pdf-dokument.

Du får IKKE tilsendt en fysisk opskrift, men får et link til opskriften i PDF-format, som du kan downloade inden 30 dage

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top