Fri fantasi sjal – opskrift (Garnspecialisten)

25,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

OPSKRIFT TIL FRI FANTASI SJAL

Tanken med dette sjal, er at du får mulighed for at slippe fantasien løs. Du kan vælge at strikke sjalet med et tyndt garn eller med et tykt garn. Du kan endda tilpasse størrelsen på dine strikkepinde. Her skal du nemlig strikke efter mål og ikke efter strikkefasthed. Få et lille eller et stort sjal. Et enkelt sjal eller et regnbue sjal. Kun fantasien sætter grænser

Fri fantasi sjal kan strikkes med 2 former for aflukninger. Den gule er med picot aflukning, men kanten på langsiden er lukket af med i-cord. Du kan også vælge bare at have sjalet med en “rå” kant ved at lade det være som det er.

Det afbildede sjal er strikket op med 2 tråde Angora merino, som vi ikke længere har på lager. Men du kan nærmest bruge et hvilket som helst garn og give sjalet dit helt eget udtryk. Måske kunne du vælge Italiensk merino, som vi har i masser af flotte farver?

DETTE ER EN DIGITAL OPSKRIFT

Fri fantasi sjal opskrift er udviklet af  Gry Have fra Garnspecialisten. Den er på dansk og sendes som et pdf-dokument. Du får IKKE tilsendt en fysisk opskrift, men får et link til en PDF-fil med opskriften, som du kan downloade inden 30 dage.

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top