Buttons (Viola Obel) opskrift

50,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

OPSKRIFT PÅ STRIKKET SLIPOVER

Buttons One vesten strikkes oppefra og ned. Den har en falsk knapstolpe med 3 knapper i venstre side. Denne knapstolpe strikkes først, hvorefter du strikker ærmegab, skuldre samt halsudskæring.

For- og bagstykkerne strikkes efterfølgende sammen til et stykke. Her strikkes kroppen nemlig rundt i glatstrik og afsluttes med en kant i drejet rib.

Det eneste du skal strikke udover selve vesten, er ribkanterne. Knapperne syes i til sidst. Hele projektet er derfor monteringsfrit.

  • Størrelse: S (M) L (XL)
  • Overvidde: 93 (100) 107 (114) cm
  • Længde: 47 (50) 55 (58) cm
  • Vejl. pinde: Rundpind og strømpepind 6 og 7 mm
  • Øvrigt: maskemarkører, maskeholder, 3 knapper med diameter på 18-20 mm
  • Strikkefasthed: 14 m x 10 p = 10 x 10 cm i glatstrik på p 7 mm

Garnforbrug

Ca. 150 (150) 200 (200) gram let og luftigt garn, som passer med strikkefastheden og løbelængden.

Restegarn (ca. 10 meter), som passer til p 7 mm.

Sådan vælger du størrelse

Vesten bør have et bevægelsesrum på 6 – 8 cm i forhold til dit brystmål. Angivelsen af overvidden i opskriften er inklusive bevægelsesrum.

Mål dig selv, inden du går i gang med at strikke for at vurdere, hvilken størrelse der vil passe dig bedst. Modellen på billedet er 173 cm høj, har overvidde på 95 cm og bærer en str. Medium.

OPSKRIFT PÅ STRIKKET SLIPOVER ER I DIGITALT FORMAT

Opskriften er lavet af Zuzana Obel, er på dansk og sendes som et pdf-dokument. Du får IKKE tilsendt en fysisk opskrift, men får et link til PDF-opskriften, som du kan downloade inden 30 dage.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top