Enten eller sommerbluse opskrift (Garnspecialisten)

50,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

OPSKRIFT TIL EN VENDBAR SOMMERBLUSE

Enten eller sommerbluse opskrift (Garnspecialisten) er opskriften til en vendbar sommerbluse, som strikkes nedefra og op. Kroppen strikkes rundt i glatstrik med kanter i drejet rib. Der tages masker ind for at forme taljen. Ærmerne og skuldrene formes også undervejs, så det eneste du skal strikke, udover selve blusen, er ribkanter til ærmer og halsudskæring. Hele projektet er derfor monteringsfrit 🙂

Blusen har både en rund hals- og en V-udskæring. Du bestemmer selv, når du skal have den på, hvilken del der skal være forside, og hvilken skal være bagside, og så kan du løbende skifte mellem de to muligheder.

  • Strikkefasthed: 23 m x 36 p = 10 cm i glatstrik
  • Vejledende pinde: 3 mm
  • Garnforbrug: 150 (200) 250 gram
  • Størrelser: small (medium) large
  • Overvidde: 87 (96) 113 cm
  • Længde fra skulder og ned: 54 (56) 58 cm

Blusen strikkes normalt i garner med en løbelængde på ca. 170m/50g eller i garn, hvor du kan opnå en strikkefasthed på 23 masker i 10 cm glatstrik.

DETTE ER EN ELEKTRONISK OPSKRIFT

Enten eller sommerbluse opskrift (Garnspecialisten) er lavet af Zuzana Madsen, er på dansk og sendes som et pdf-dokument. Du får IKKE tilsendt en fysisk opskrift, men får et link til PDF-opskriften, som du kan downloade inden 30 dage.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top