Romeo Baby Alpaka Bomuld (400g)

Produktinformation:

Materiale

42% baby alpaka 47% bomuld 4% extrafine merino 7% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 115 m

Form

Fed á ca. 400 gram

Pris ved 50 gram

25 kr.

Strik

Pinde 5 mm. Strikkefasthed 10 cm = 16 m

200,00 kr.

(25 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

42% baby alpaka 47% bomuld 4% extrafine merino 7% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 115 m

Form

Fed á ca. 400 gram

Pris ved 50 gram

25 kr.

Strik

Pinde 5 mm. Strikkefasthed 10 cm = 16 m

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 909 l vand
ca. 8 kg CO2
ca. 3 KwH

Dette bløde garn er overskydende fra EU's tekstilindustri. Lad os sammen reducere spildet ved at skabe noget nyt og smukt med det.

BABY ALPAKA MED BOMULD I BUNDTER

Det her smørbløde garn er lige til at kaste på pindene! Her kan du nyde en blanding af baby alpaka, bomuld og extrafine merino, forstærket med en smule polyamid. Garnet er lavet som en hestetømme af de blødeste fibre og resultatet er et luftigt letvægtsgarn i en tykkelse, der gør det velegnet til mange projekter.

Strikkefasthed

Vi har strikket en prøvelap med baby alpakagarn med bomuld og fik følgende strikkefasthed:

  • 1 tråd på pind 5 mm: 16 masker pr. 10 cm

Husk at vi alle strikker forskelligt, så lav altid din egen prøvelap for at bestemme den bedst egnede pindestørrelse til dit projekt. Herunder finder du et par forslag til strikkeopskrifter, som alle passer med ovenstående strikkefasthed.

Garnalternativ til En Helt Almindelig Sweater

Skabagtig har lavet denne fine opskrift på En Helt Almindelig Sweater, hvor Romeo baby alpakagarn med bomuld vil gøre sig smukt og passer perfekt til opskriftens angivne strikkefasthed.

Garnalternativ til Ma Cherie Bon Bon Sweater

Brug Romeo baby alpakagarn med bomuld til PopKnits smukke Ma Cherie Bon Bon Sweater med snoningsmønster. Strikkefastheden på vores prøve passer 🙂

Garnalternativ til Petter Pindsvin

Hvad med en skøn og lun sweater til børn eller børnebørn? Le knits Petter Pindsvin er et godt bud på en dejlig basissweater at strikke i det bløde alpakagarn med bomuld.

Garnalternativ til Novice Sweater

Endelig kan du også anvende garnet til PetiteKnits begyndervenlige klassiker Novice Sweater 🙂

Billigt baby alpakagarn med bomuld

Alpakagarnet kommer i fed á ca. 400 gram og en pris der svarer til kun 25 kr. pr. 50 gram garn. Det giver mulighed for at strikke, hækle, tufte og væve projekter i de blødeste fibre uden at blive ruineret. Vi synes nemlig, at alle skal have mulighed for at få glæde af håndarbejde. Er du interesseret i en større portion eller andre farver, kan du se på vores 800 gram cones af Romeo Baby Alpaka Bomuld.

Vi sælger også tilbehør til håndarbejde

Har du brug for tilbehør til dit håndarbejde, så kan du også finde det hos Garnspecialisten. Kig fx på vores lækre sæt med strikkepinde:

Vi har et bredt sortiment af strikketilbehør, eksempelvis knapper, stoppenåle, smarte strømpepinde med wires – eller hvad med et gavekort til en garnglad strikkeven?

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top