KnitPro Smartstix rundpinde 40 cm (1stk)

Materiale

Løbelængde

Form

Pris ved 50 gram

Strik

Hækling

Maskinstrik

Vævning

60,00 DKK

Ryd

60,00 DKK

Variant
This option is required
2 mm 2,5 mm 3 mm 3,5 mm 4 mm 4,5 mm 5 mm 5,5 mm 6 mm 6,5 mm 7 mm 8 mm
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
Varenummer B Kategorier , , ,

RUNDPINDE FRA KNITPRO

Knitpro Smartstix rundpinde i letvægts aluminium er yderst holdbare. Samtidig er de supersmarte at se på og strikke med. Pinde og wire er nemlig markeret med 2 cm intervaller, så du kan måle, mens du arbejder.

Smartstix strikkepindene er et frisk pust i udvalget af produkter fra KnitPro. Vi har fået den fornøjelse at få dem hjem og de bliver nu en del af vores faste sortiment.

Strikkepinde med indbygget lineal

Rundpindene kommer med en wire, der er fastgjort til pindene. De er derfor ikke udskiftelige. På både pindene og wiren er der markeringer med 2 cm imellem. På pindene sker det i form af farveskift og på wiren er det med små metalfarvede prikker.

Wiren er for i øvrigt i samme farve som den, der er på pindene sammen med metallets oprindelige farve. Samtidig er farven forskellig for hver pindestørrelse. På den måde får du et bedre overblik over din samling af Smartstix strikkepinde, hvis du har dem i flere størrelser.

Farveskift og markeringer kan du bruge til løbende at tjekke din strikkefasthed, mens du strikker. På den måde kan du slippe for at rode med et målebånd. Vi anbefaler dog, at du fortsætter med at vaske dine strikkeprøver inden du giver dig i lag med dit strikkeprojekt.

Hvordan er pindene så at strikke med? Vi synes, at de er dejlig lette og ligger godt i hænderne. Spidserne på pindene er en mellemting af runde spidser og de spids-spidse spidser i lace pinde. På den måde er de udformet, så de er gode til at tage fat i maskerne.

Rundpinde til ærmer

Wiren på rundpinden er fleksibel og derfor behagelig at have med at gøre. På disse her pinde er den kun 40 cm lang. Det er en god længde, når du skal strikke med få masker på pindene. Det kunne fx være til ærmer. Har du brugt for rundpinde med en længere wire, har vi også KnitPro Smartstix rundpinde med en længde 80 cm.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KnitPro Smartstix rundpinde 40 cm (1stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.