Lantern Moon udskiftelige rundpinde

Fra 100,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

UDSKIFTELIGE RUNDPINDE FRA LANTERN MOON

Superflotte udskiftelige luksus rundpinde fra Lantern Moon. At de er udskiftelige betyder, at du kan skifte mellem wire i forskellige længder. På den måde slipper du for at købe rundpinde i forskellige længder, men i samme tykkelse. Samtidig kan du bruge wires til de andre tykkelser du har af udskiftelige rundpinde fra Lantern Moon.

Selve pindespidsere er fremstillet af ibenholttræ, og samlingerne er belagt med 24K guld. Du får altså et sæt strikkepinde, der både føles godt i hænderne og ser eksklusive ud. Pindestørrelsen er både indgraveret i den guldbelagte samling og på selve pinden –  så du kan se størrelsen begge steder. De findes i følgende kombinationer af længde/tykkelser:

  • 10 cm lange (3mm, 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm, 6mm, 6,5mm, 7mm og 8mm)
  • 13 cm lange (3mm, 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm, 6mm, 6,5mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm og 12mm)

Længden (10 cm og 13 cm) er angivet inkl. samlingerne.

Pinderne fra Lantern Moon er vores standard sortiment, dvs. er nogle af størrelser udsolgte, får vi dem nok igen 🙂

Pindene er behagelige at strikke med, både som almindelig rundpind og med magic-loop, fordi wiren ikke snor sig, men blot følger dit naturlige strikkeflow. Wiren er lavet af nylonbelagt rustfrit stål og er både holdbar og bøjelig.

Det smarte ved at bruge udskiftelige pinde er at du kan skifte pindestørrelse midt i et projekt. Det kan feks. være, at du skal til at strikke ribkanter, så kan du bare lade maskerne blive på wiren og blot skifte pindene ud til den relevante tykkelse.

Wires følger ikke med i købet, men dem kan du også finde i vores webshop. Vi har to slags på lager, som  passer til pindespidserne:

Det bedste nemlig er, at alle Lantern Moon pindespidser passer til alle KnitPro wires. Så har du nogle wires derhjemme, kan du bare bruge dem. 

Wires fra KnitPro Smartstix er markeret med 2 cm intervaller. De gør at du løbende kan måle og tjekke strikkefastheden mens du strikker. Det er vel at mærke uden at skulle lægge strikketøjet fra dig og fumle med målebånd eller linealer. Samtidig er de rigtig flotte at se på.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.