Lantern Moon wires til udskiftelige rundpinde (1 sæt)

80,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

LANTERN MOON WIRE

Det er en ren fornøjelse at strikke med Lantern Moon wires, pga deres rotationsled. Det er fordi wiren ikke snor sig, men blot følger dit naturlige strikkeflow. Lantern Moon wires er lavet af nylonbelagt rustfrit stål og er både holdbar og bøjelig. Samlingerne er belagt med 24K guld -ren luksus. Wires kan bruges både som almindelig rundpind eller som magic-loop. Hver pakke indeholder: 

  • 2 stk wires
  • 1 stk fastspændingsnål
  • 2 stk endestoppere i træ

Wire til alle udskiftelige KnitPro rundpinde

Naturligvis passer wires til alle udskiftelige rundpinde fra Lantern Moon sortimentet. Derudover passer de alle udskiftelige strikkepinde fra KnitPros sortiment. Dvs. at du kan bruge dem på kryds og tværs med alle pinde du ellers har f.eks. i Karbonz, Nova, Symfonie, Cubics eller andre.

Vi har wires i mange forskellige længder. Så der vil være lige den længde, der passer til det strikkeprojekt du er i gang med. Du kan vælge mellem wires, der sammen med pindene måler 40 cm, 50 cm,  60 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm eller 150 cm rundpinde.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top