Mindful Collection wires til udskiftelige rundpinde (1 sæt)

40,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

MINDFUL COLLECTION WIRE

Mindful Collection wire er strikketilbehør i topkvalitet til en virkelig fin pris. De udskiftelige wires har rotationsled, som gør strik til en udsøgt fornøjelse. Rotationsleddene sørger for, at wiren ikke snor sig, i stedet følger den smidigt din strikkerytme. Mindful Collection wires er fremstillet af rustfri stål belagt med nylon. Den er både slidstræk og fleksibel og “husker ikke” – det vil sige, at den ikke bliver stiv og umedgørlig i brug, men forbliver smidig.

Hvert Mindful Collection wire sæt indeholder:

  • 1 stk. wire
  • 1 stk. fastspændingsnål
  • 2 stk. endestoppere

Wire til alle udskiftelige KnitPro rundpinde

Mindful Collection wire er en del af KnitPro og kompatible med KnitPros store sortiment af udskiftelige rundpinde. De kan eksempelvis kombineres med vores udvalg af Lantern Moon eller Smartstix. Du kan naturligvis også bruge disse wires sammen med andre af KnitPros pindespidser, som du måske allerede har på lager derhjemme – det kunne være Karbonz, Nova, Symfonie, Cubics eller andre 🙂

Wires til alle formål

Mindful Collection wires med rotationsled kan bruges både som almindelig rundpind eller til teknikken magic-loop. Lige meget hvordan du vælger at strikke, hjælper rotationsleddet og den gnidningsfri overflade med at gøre det til en god oplevelse. Vi har wires i forskellige længder, som passer til de fleste formål. Vær opmærksom på, at længden ikke angiver selve wirens længde, men den fulde længde, når wiren kombineres med pindespidser. Du kan vælge mellem wires, der sammen med pindene måler 40 cm,  60 cm, 80 cm eller 100 cm.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.