Prisgaranti

Hos Garnspecialisten er vi utrolig stolt af, at vi kan tilbyde markedets absolut laveste priser på ALLE vores produkterne. Dette gælder både garn og tilbehør. For at sikre, at vi altid lever op til det, vi siger, kan du nu benytte dig af t0 prisgarantier:

  1. Prisgaranti
  2. Fast lavpris garanti

1. PRISGARANTI PÅ ALT GARN

Vi vil rigtig gerne være din yndlings garnpusher, når det gælder billigt garn på nettet. Derfor tilbyder vi nu prisgaranti på alle varer i webshoppen. Du sikres, at alle produkterne købt i gennem webshoppen er altid til markedets laveste priser. Er det ikke tilfældet, matcher vi prisforskellen. På alle produkter i webshoppen. Altid.

Ved prisgarantien (og fast lavpris garantien) gælder følgende:

  • Garnet, som du har fundet til en lavere pris, skal være fra en dansk webshop med dansk CVR-nr og med lager i Danmark.
  • Garnet skal være på lager hos forhandleren og ikke være en bestillingsvare.
  • Garnet skal være nogenlunde det samme: dvs. materialesammensætning, løbelængde og vægt.*
  • Prisen skal være per stk. og ikke være opnået via mængderabat eller lign.
  • Prisen skal være fastpris, dvs. det må ikke være en del af et tilbud, via medlemskab i en kundeklub eller lign.

* Følgende skal være identisk hos Garnspecialisten og konkurrent: præcis samme løbelængde, nøjagtig samme materialer i procentfordeling, samt om det er feks. merino eller merino extra fine, og produktet skal kunne købes i samme vægt/størrelse/portion, som hos Garnspecialisten. Det er uden betydning, om garnet er den samme eller en anden farve, samt om det er det samme eller et andet brand/label/garnmærke. 

For at benytte prisgarantien bedes du kontakte os før du bestiller. Som dokumentation bedes du sende et link, så vi kan se og sammenligne garnerne. Så snart du har modtaget bekræftelse fra os, kan du afgive din ordre.

2. FAST LAVPRIS GARANTI PÅ UDVALGTE VARER

I vores “fast lavpris” kategori har vi samlet et udvalgt af kendte garnmærker og tilbehør, som vi tilbyder til ekstra lave priser. Ikke bare de laveste priser i Danmark, men faktisk minimum 20% billigere end den absolut laveste pris du kan finde på pågældende vare online. Reglerne er de samme, som ved prisgaranti beskrevet ovenfor. I praksis lyder det sådant:

“Du finder en nøgle garn hos os til 20 kr. per stk. Den ligger i fast lavpris kategori og er mærket med fast lavpris sløjfen. Du synes, at det lyder som en god pris, men vil lige undersøge markedet først. Og det skal du selvfølgeligt også gøre, det synes vi er helt fair. Du kan så roligt regne med, at andre steder skal det samme garn som minimum koste 25 kr/stk. Og gerne endnu mere, som vi tit oplever. Er det ikke tilfældet skal du skynde dig og skrive til os. Vi matcher naturligvis prisforskellen”.

Ved fast lavpris garantien gælder det samme, som ved vores alm. prisgaranti.

Ønsker du at gøre brug af en af ovenstående prisgarantier, kan du kontakte os på email kundeservice@garnspecialisten.dk eller via vores online formular.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.