På Garn Specialistens Pinterest side finder du nogle af de tusindvis af designs, som vores garn har været brugt til. 

På Facebook har vi oprettet en gruppe "Projekter i garn fra Garn Specialisten", hvor alle kan være med. Der kan du se masser af billeder til inspiration for andre, dele erfaringer om de forskellige typer garn, diskutere opskrifter, vaskeanvisning, osv.

På vores Instagram side deler vi alle projekter, spændende tilbud og inspiration fra vores kunder. Det er værd at følge med. 

Har du brugt vores garner til et spændende projekt, som du gerne vil vise til andre? Så send os meget gerne dine billeder :-) Følgende opskrifter er 100% gratis - designet til dig af Garn Specialistens team og venner. 

 

 

Gratis opskrift på maskinstrikket sommertop i Tussah silke viskoseGratis opskrift på kniplet hjerte pyntGratis opskrift på maskinstrikket åben cardigan Gratis opskrift på maskinstrikket lang cardiganGratis strikkeopskrift på karklude i genbrugsbomuldGratis strikkeopskrift på en sweater med restegarnhækleopskrift på kaktusGratis hækleopskrift på julenisseGratis hækleopskrift på sutsko i stofgarnHæklet bamse gratis opskriftgratis opskrift på sweater i Camello

 

 

GRATIS OPSKRIFTER VED KØB AF GARN

 

Følgende opskrifter sendes gratis, ved køb af garn. Det du skal gøre er:

  1. Klik på den pågældende opskrift. Du sendes videre til den side, som garnet ligger på.
  2. Vælg din ynglingsfarve og det antal gram, du skal bruge. Sørg for, at du har nok garn til dit projekt. 
  3. Gennemfør bestillingen.

Opskriften finder du som et link til en pdf-fil på din ordrebekræftelse. 

Hækleopskrift på gæstehåndklæder i chenillehækleopskrift på chenille babytæppeOpskrift på filtede sutskoCashmere sjal hækleopskriftGratis strikkeopskrift på lukket cardiganChunky cardigan med farveskiftchunky sweater med farveskiftStrikkeopskrift på poncho med ærmeropskrift på ankelstrømperstrikkeopskrift på sjalgratis opskrift på strikket sommertopgratis opskrift på strikket sjalgratis opskrift på hæklet sjalgratis opskrift på sommertopgratis opskrift på poncho kjolegratis opskrift på sweater med farveskiftegarnGratis opskrift på peplum bluseGratis strikkeopskrift på lang jakkeGratis opskrift på strikket vest med hætte