Dage
Timer
Min
Sek

Kursus i syrefarvning v/ Charlotte Spagner

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

LÆR AT FARVE GARN

Kursus i syrefarvning hos Garnspecialisten i Kokkedal. Kurset er for dig, der er nybegynder og ikke har erfaring med garnfarvning.

På kurset vil du blive undervist af Charlotte fra Handdyed.dk. Hun vil lægge kort ud med en teoretisk gennemgang af forskellige animalske fibre, du får en lille intro til farvelære og herefter vil hun gennemgå flere forskellige farveteknikker. Den største del af kurset er dog hands-on, hvor du sammen med Charlotte får mulighed for at afprøve teknikkerne og eksperimentere.

Pris

Prisen for deltagelse i kurset er 1600 kr. pr. person. Alle materialer er inkluderet i prisen (dvs. forskellige typer garn, farvestof, mm.). Herudover vil vi sørge for kaffe, te, frugt og småkager.

Frokosten står for egen regning og som du skal være velkommen til at medbringe. Det er som sådan det eneste ud over dig selv at du behøver at medbringe 🙂 Vi sørger nemlig også for gryder, handsker, støvmasker, mm., som du skal bruge i forbindelse med farvning.

Du skal være velkommen til at medbringe dit eget garn. Vi kan dog ikke garantere for resultatet af det. På kurset vil du som udgangspunkt få minimum 6 x 100 g garn med hjem. Der vil være en del forskellige kvaliteter at vælge imellem. Efterlyser du et bestemt type garn, er du meget velkommen til at sende os en e-mail før kurset, så ser vi, om vi kan skaffe det.

Hvor og hvornår?

Det vil foregå kl. 11:00-17:00 på den dato, du har valgt. Undervisningen vil finde sted i Garnspecialistens dejlige, lyse lokaler på Brønsholmvej 26, Kokkedal.

Vi har planlagt kursus på flg. datoer i 2022:

  • Lørdag d.  7. maj
  • Søndag d. 28. august
  • Fredag d. 30. september

OBS: ALLE DATOER I 2022 ER NU UDSOLGTE. DU ER VELKOMMEN TIL AT KOMME PÅ VENTELISTE, ELLER SENDE DINE ØNSKER TIL DATOER I 2023. SKRIV TIL kundeservice@garnspecialisten.dk OG VI SER HVAD VI KAN GØRE 🙂

Framelding:
Du kan uden omkostning framelde dig kurset indenfor 14 dage fra bestillingsdatoen.
Ved senere framelding, dog senest 14 dage før kursusstart, opkræves et administrationsgebyr på 10% af kursusafgiften.
Framelder du dig senere end 14 dage før kursusstart, er tilmeldingen bindende – uanset årsag – og betalingen kan ikke refunderes, beklager.
Din kursusplads kan dog uden omkostning overføres til en anden deltager.

Aflysning:
Hvis kurset ikke kan gennemføres (f.eks. der ikke er nok tilmeldinger eller af andre årsager), forbeholder Garnspecialisten sig ret til at aflyse det. Ved aflysning vil et eventuelt indbetalt beløb blive refunderet til dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kursus i syrefarvning v/ Charlotte Spagner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.