#stopgarnspild luksuspakke til farvning (1 kg)

Fast lav pris

600,00 kr.

Ikke på lager

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 4.521 l vand
ca. 49,5 kg CO2
ca. 19 KwH

Garnpakkerne er sammensat af overskudsprodukter fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BLANDET BILLIGT GARN TIL GARNFARVNING

Her har du virkelig chance for at gøre et kup og samtidigt redde en del af rigtig lækkert garn 🙂 Glæd dig til en meget spændende garnpakke af hvidt garn, som er perfekt til feks. indfarvning.

Garnpakken indeholder 5 x forskellige garn i bundter eller cones, som egner sig til garnfarvning. Det er ret lækkert garn og for det meste helt uden syntet (pånær blandinger med mohair). I alt vejer pakken min. 1 kilo. Du får:

Det er allesammen garner, som du også kan få i webshoppen, dog kan du opleve, at nogle garner vejer mindre end dem vi normalt sælger. Dem kalder vi for “undervægtige” garner – de fejler intet, de kan bare ikke sælges til fuldpris pga manglende vægt. Du får dog garanteret minimumvægten, som det står i oversigten, samt at du samlet modtager for minimum 1 kilo garn (dog gerne ca. 1,2 kilo). 

Du får virkelig noget for pengene i denne garnpakke. Normalt vil der være garn for min. 800kr., men her får du hele 1 kg garn for kun 600 kr. Kendetegnet for alle garnerne er, at de kan indfarves med syrefarver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “#stopgarnspild luksuspakke til farvning (1 kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.