Pindestoppere (4 stk.) – assorterede farver

10,00 kr.

Ikke på lager

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

PINDESTOPPERE HOLDER STYR PÅ MASKERNE

Pindestoppere er gode, når du lægger strikketøjet fra dig og vil være sikker på at maskerne ikke glider af pindene. Pindestopperne sættes let ind over pinden og hindrer maskerne i at smutte. Disse pindestoppere kan anvendes op til pinde 5 mm. For bare 10 kr. får du 4 pindestoppere i søde og glade assorterede farver.

Strikketøj på farten

Hvis du har det ligesom os og helst vil have strikketøjet med dig hvor som helst og når som helst – så er pindestoppere uundværlige 🙂 Inden du pakker strikketøjet i din foretrukne taske, smutter du lige pindestopperne på pindeenderne. Så slipper du for irritationen og det ekstra arbejde med at samle masker op, når du finder strikkeprojektet frem fra tasken. Pindestopperne sikrer, at maskerne bliver hvor de skal og du kan bruge tiden på at strikke derudaf 🙂

Pindestoppere til alle slags strikkepinde

Vores pindestoppere kan bruges til alle slags strikkepinde op til pindestørrelse 5 mm. Om du strikker på rundpind, med strømpepinde, jumperpinde eller de nye smarte trio pinde er underordnet. Du kan altid bruge disse pindestoppere til at sikre, at maskerne ikke ryger af pindene. Så slut med ærgrelse og frustrationer – med pindestopperne er det ren håndarbejdsglæde 🙂

Tilbehør til håndarbejde

Er der andet tilbehør, du lige står og mangler til dit håndarbejde, fx strikkepinde, knapper eller maskemarkører, så er vi også leveringsdygtige hos Garnspecialisten:

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.