KnitPro Zing jumperpinde (1 par)

Fast lav pris

30,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

METAL STRIKKEPINDE FRA KNITPRO

Strikkepinde er noget af det vigtigste grej at have, hvis du strikker. Hvis det skal være i en god kvalitet, er KnitPro en oplagt mulighed. Her har du mulighed for at købe de smukke og farverrrige KnitPro Zing jumperpinde med en besparelse på 62%  i forhold til markedsprisen.

KnitPro Zing jumperpinde er her 25 cm i længden og er fremstillet af aluminum. Det er en af de bedste materialer man kan bruge til at fremstille metal strikkepinde. De er lette, knækker nemlig ikke nemt, er glate og polerede, og glider derfor nemt igennem maskerne.

Zing-sortimentet fra KnitPro udmærker sig ved at være udført i aluminum. Det gør dem ganske holdbare. Samtidig er pindene i hver sin farve afhængig af pindenes tykkelse. Det gør det meget nemmere for dig at finde den rigtige størrelse, hvis du er så heldig at have opbygget en større samling af strikkepinde fra serien.

Jumperpinde er gode til nybegyndere og til nemme “frem og tilbage” projekter, såsom karklude eller tørklæder eller gæstehåndklæder. Strikker du meget rundt, skal du i stedet for bruge rundpinde. Her finder du et stort udvalg af KnitPro rundpinde.

Jumperpinde var også rigtig populære for flere år siden, hvor der ikke fandt så mange andre alternativer på markedet den gang. Men selvom der er kommet rigtig mange strikkepinde alternativer siden, er jumperpinde stadig et hit hos dem der strikker 🙂

Da vi har fået dem hjem som opkøb af et restlager fra en nu nedlagt garnforhandler, er der derfor også et begrænset antal på lager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KnitPro Zing jumperpinde (1 par)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.