KnitPro Smartstix wire til udskiftelige rundpinde

30,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BILLIGE KNITPRO WIRE

Vi har alle længde KnitPro wire på lager. De udskiftelige rundpinde fra Knitpro Smartstix er ikke meget værd uden de wires, der passer til. Ligesom pindene er wiren også markeret med 2 cm intervaller, så du kan måle, mens du arbejder.

Smartstix strikkepindene og de dertilhørende wire er et frisk pust i udvalget af produkter fra KnitPro.

Markeringerne på wirene er ikke alene flotte at se på. Du kan bruge dem til løbende at tjekke din strikkefasthed, mens du strikker. På den måde kan du slippe for at rode med et målebånd. Vi anbefaler dog, at du fortsætter med at vaske dine strikkeprøver inden du giver dig i lag med dit strikkeprojekt.

Wire til alle udskiftelige KnitPro rundpinde

Naturligvis passer wirene til alle udskiftelige rundpinde fra SmartStix-sortimentet. Du har muligvis i forvejen strikkepinde fra KnitPros øvrige sortiment af strikkepinde. Her kan du glæde dig over at wirene er kompatible med udskiftelige rundpinde fra KnitPro serier såsom Karbonz, Nova, Symfonie og Cubics.

Du kan her få dem i mange forskellige længder. Så der vil være lige den længde, der passer til det strikkeprojekt du er i gang med.  Ligeledes er wirene fleksible, så de er rigtig gode at bruge hvis du vil benytte dig af magic loop metoden når du strikker.

Tilbud på KnitPro

Vi må ikke påstå at wirene er på tilbud, for vi har en fast pris på dem. Dog vil vi tillade os at kalde det et rigtig godt tilbud, for vores pris er lav i forhold til den faste pris hos andre forhandlere.

1 anmeldelse af KnitPro Smartstix wire til udskiftelige rundpinde

  1. Bente Tøttrup

    juhu endelig wire med farvekode for de forskellige længder
    nu behøver man ikke længere måle wiren for at finde længden
    mega smart at man tilmed kan måle strikkefastheden
    i almindelig handel koster de fra 50 kroner og opefter

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.