KnitPro Nova udskiftelige rundpinde 12 cm (1 par)

Fast lav pris

Materiale

Løbelængde

Form

Pris ved 50 gram

Strik

Hækling

Maskinstrik

Vævning

25,00 DKK

Ryd

25,00 DKK

Variant
This option is required
4 mm 5,5 mm
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

NOVA UDSKIFTELIGE RUNDPINDE FRA KNITPRO

Udskiftelige rundpinde fra Nova serien i KnitPro’s store sortiment af strikkepinde. Disse pinde er lavet i metal, er 12 cm lange og er i KnitPro’s gode kvalitet. De er glatte og poleret, så garnet glider nemt. Den fine spids gør det nemt at strikke lace mønstrer.

Her kan du få et tilbud på metal rundpindene, som vi kan love at du ikke kan finde billigere i det danske rige. Du kan nemlig spare ca. 60% ved at købe dem her! Vores sortiment af KnitPro strikkepinde kommer nemlig fra et opkøb af et restlager fra det nu lukkede Garn Royal. Kvaliteten fejler altså intet og de er hellere ikke blevet brugt.

Så grib muligheden for et godt køb mens muligheden er der. Rundpindene sælges i sæt af 2 stk. De findes i forskellige tykkelser, men vær hurtig, udvalget bliver nemlig mindre og mindre. Når udsolgte, kan vi ikke skaffe dem igen. KnitPro metal rundpinde er ekstrem populære hos danskere og Nova serien har været til salg her i rigtig mange år. Man kender dem godt og ved, at de er af god kvalitet. Vi har kun af de mellemstore størrelser tilbage, som er også en af de mest brugte pindestørrelser i Danmark 🙂

NB: For at kunne bruge pindene skal du også have KnitPro wires, der passer til. Disse medfølger ikke og købes separat. Vores wires kommer fra serien KnitPro Smartstix, som passer alle udskiftelige rundpinde fra KnitPro. Det smarte ved SmartStix wires er at de er opdelte i 2 cm intervaller, som kan bruges i stedet for målebånd 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KnitPro Nova udskiftelige rundpinde 12 cm (1 par)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.